Bedrijfsleider (Komkommers/Tomaten)

Bedrijfsleider (Komkommers/Tomaten)

Vacaturenummer
8161
Plaatsnaam
Boekel
Functie
Management functies
Functienaam
Bedrijfsleider (Komkommers/Tomaten)
Functie inhoud
Voor een modern glastuinbouwbedrijf waar ze jaarrond komkommers en tros-cherrytomaatjes telen (snoeptomaatjes) in Boekel zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is ruim 50 jaar een familiebedrijf. Wij telen komkommers en tomaten voor de Nederlandse- en Europese markt. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten in ons bedrijf. Wij vullen onze energiebehoefte in met 3 warmte-krachtkoppelingen en plagen bestrijden we op biologische wijze. Onze kwekerij is Planet Proof, BRC en GlobalGAP gecertificeerd. Dit betekent dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Functie
Als bedrijfsleider fungeer je als spil tussen de teamleiders, medewerkers en de teeltspecialist. Je hebt een dynamische baan waarbij jij zorgt voor een goed georganiseerde bedrijfslocatie. Het vinden van de juiste balans in kwaliteit en kwantiteit van het werk is jouw dagelijkse bezigheid en hiervoor stel je arbeids- en productieplanningen op. Daarnaast ben je bezig met communiceren, begeleiden, motiveren en het aansturen van de medewerkers in de kas en in de verpakkingsloods. Onze verschillende teelten van komkommers, mini-komkommers en tomaten, gedurende het jaar zorgen voor een afwisselende en uitdagende functie.
Functie eisen
  • Je bent een echte teamplayer die verantwoordelijkheid neemt;
  • Communicatieve- en leidinggevende vaardigheden;
  • Je houdt overzicht bij piekdrukte en kan goed prioriteiten bepalen;
  • Bereidheid tot het meedraaien in weekenddiensten;
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in de glasgroente is een pré.

Verder herken jij de volgende persoonlijke eigenschappen bij jezelf: praktijkgericht, communicatief vaardig, organisatorisch,
flexibel, initiatief, leergierig en ambitieus.
Functie aanbod
Het bedrijf is een innovatief glastuinbouwbedrijf en teelt jaarrond komkommers en tomaten voor de Nederlandse- en Europese markt. Het bedrijf is verdeeld over twee locaties in Boekel met een totale oppervlakte van 12 ha.

We hechten veel waarde aan vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
waarbij de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staat.
Daarnaast is er sprake van een open cultuur. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde bedrijfsleider op een bedrijfslocatie van 6 ha.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
08-04-2022