Bedrijfsconciërge (Opkweek)

Bedrijfsconciërge (Opkweek)

Vacaturenummer
8824
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
Bedrijfsconciërge (Opkweek)
Functie inhoud
Vreugdenhil Plants is op zoek naar een Bedrijfsconciërge.

Bedrijfsprofiel
nig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functie
Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid van onze productielocatie Noord-Lierweg in de Lier. Het toezichthouden op het naleven van onze hygiëneregels en het zorgdragen voor alle benodigdheden in en rond het gebouw valt binnen jouw takenpakket. De vloer en bijbehorende paden schoonmaken en het coördineren van de afvalstromen; daar draai jij je hand niet voor om. Als een duizendpoot is het tijdig ontvangen van binnengekomen goederen en het voorraad- en magazijnbeheer voor jou geen enkel probleem. Ondertussen zorg je nog even dat de waterafvoer en de waterunit schoon zijn en dat defecten tijdig gemeld zijn bij de Technische Dienst en ook assisteer je bij controle- en onderhoudswerkzaamheden. Je biedt hulp waar het nodig is.
Functie eisen
  • MBO werk- en denkniveau
  • Accuratesse
  • Oog voor orde en netheid
  • Een doener Goede communicatieve vaardigheden en sociaal vaardig
  • Overtuigingskracht en je durft in te grijpen
  • Enige administratieve ervaring
  • Goede beheersing van Nederlandse taal
  • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen

Orde en netheid staat voor jou voorop. Daarnaast ben je accuraat en in bezit van goede communicatieve vaardigheden. Om deze functie succesvol in te vullen zijn wij op zoek naar een handige conciërge met overtuigingskracht, een werknemer die durft in te grijpen daar waar het nodig is. Met jouw altijd positieve aanpak weet je collega’s te wijzen op onvoldoende alertheid bij het naleven van het protocol. Je bent van nature proactief en zorgt er graag voor dat alles op rolletjes loopt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarom noodzakelijk. Met minimaal mbo- werk- en denkniveau en enige administratieve ervaring past deze uitdaging perfect bij jouw kwaliteiten en ambities.
Functie aanbod
Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving én enthousiaste collega’s. Als medewerker van Vreugdenhil Young Plants krijg je ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. Je komt te werken binnen een informele organisatie, waarbij als afsluiter van de werkweek de wekelijkse vrijdagmiddagborrel niet kan ontbreken. Naast goede secundaire voorwaarden, zoals een goede en aantrekkelijke pensioenregeling, ontvang je een prima salaris.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-09-2022