Vacatures

Vacatures

Assistent voorman/voorvrouw (alstroemeria)

Vacaturenummer
5906
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Assistent voorman/voorvrouw (alstroemeria)
Functie inhoud
Voor een alstroemeriakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Assistent voorman/voorvrouw.

De kwekerij produceert jaarlijks ruim 30 miljoen stelen onder 10 hectare glas. Op drie locaties worden de diverse soorten alstroemeria’s geteeld. Al vele jaren leveren zij aan groothandel, retail, supermarkten en hebben zij een cash en carry.

In verband met de groei van het bedrijf zijn zij op zoek naar een gedreven en energieke Assistent Voorman die het hardwerkende productieteam komt versterken.

Wat ga je doen?
In de functie van Assistent Voorman ben je medeverantwoordelijk voor het gehele oogst- of verwerkingsproces. Je bent de rechterhand van onze voormannen en zet net dat stapje extra om de titel Assistent Voorman te kunnen dragen en waar te kunnen maken. Naast dat je actief meewerkt in het team heb je een voorbeeldfunctie en neem je het team mee in jouw enthousiasme. Samen zorg je ervoor dat er een goede productie gedraaid wordt. Hierin behoud jij het overzicht en neem je het voortouw. Als een echte kartrekker!

Als Assistent Voorman faciliteer jij jouw collega’s, zodat zij optimaal kunnen produceren. Jij hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. En als er een nieuwe medewerker verwacht wordt neem je jouw nieuwe collega mee in de eerste stappen die gezet worden binnen het inwerk- en opleidingsproces. Van nature bezit je leidinggevende capaciteiten. Je krijgt de mogelijkheid deze capaciteiten verder te ontwikkelen en eventueel door te groeien naar de functie van Voorman.

Word je Assistent Voorman binnen het oogstproces dan voer je ook teeltwerkzaamheden en klein technisch onderhoud uit.

De werktijden zijn in de zomer op maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 16.30 uur en op vrijdag, zaterdag en in de winter van 7.00 uur tot 15.00 uur. Het betreft een functie voor 5 dagen per week waarbij je ook op zaterdagen ingepland zult worden.
Functie eisen
  • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur ervaring in de sector glastuinbouw of binnen een productie omgeving. (Heb jij deze ervaring nog niet, dan ben je tevens welkom om te solliciteren, wij vinden het belangrijk dat je inzet toont en de wil hebt om te leren)
  • In het bezit van een spuitlicentie of de bereidheid deze te behalen
  • Beschikbaar op zaterdag
Functie aanbod
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw
  • Inschaling geschiedt naar kennis en ervaring in schaal C of D
  • De mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Voorman
  • Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week
  • Het betreft een functie voor langere termijn
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-09-2019