Assistent voorman sorteren en verpakken (zacht fruit)

Assistent voorman sorteren en verpakken (zacht fruit)

Vacaturenummer
7167
Plaatsnaam
Roggel
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Assistent voorman sorteren en verpakken (zacht fruit)
Functie inhoud
Kwekerij Berrybrothers gespecialiseerd in zacht fruit in Roggel is op zoek naar een Assistent voorman sorteren en verpakken.

Bedrijfsprofiel
Berrybrothers is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van dagverse rode bessen, blauwe bessen, bramen en frambozen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een belangrijke en deskundige aanbieder van Nederlands zacht fruit. We leveren onze zelf geteelde- en verpakte producten aan retail en foodservice. Het bedrijf is een echt familiebedrijf, wanneer jij bij ons aan het werk gaat wordt je met open armen ontvangen. Wij zijn trots teler, verpakker en leverancier van rode bessen, blauwe bessen, bramen, frambozen en een mix daarvan. Buiten Roggel hebben we ook een teelt locatie in Neeritter en in Buren (de Betuwe). Je maakt onderdeel uit van een jong, enthousiast en betrokken team.

Functie
Je gaat samen met onze twee voormannen ervoor zorgen dat het sorteer- en verpakkingsproces van ons zacht fruit optimaal verloopt. Dit doe je met een focus op efficiëntie en kwaliteit. Je werkt actief mee en bent continue scherp op de aan- en afvoer van fust, het instellen van de machines en aansturing van de medewerkers. In deze dynamische omgeving wordt er goed doorgewerkt en dien je snel te kunnen schakelen. Het team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Wij zoeken iemand die openstaat voor seizoensgebonden werkzaamheden. De piekperiode van ons zacht fruit seizoen loopt van eind mei t/m oktober. Gedurende deze tijd ga je meer uren maken en vragen wij van jou om tijdens drukte één weekenddag te werken. Buiten de piekperiode ben je allround inzetbaar binnen ons bedrijf. Je staat er dan ook voor open om bijvoorbeeld in de kwekerij mee te werken.

Dit vind je leuk om te doen:
Je vindt het prettig om dagelijks met verschillende werkzaamheden bezig te zijn en krijgt energie van een dynamische omgeving. Je weet wat er gedaan moet worden en betrekt je collega’s hier actief bij. Snel schakelen en om kunnen gaan met veranderde omstandigheden is hierbij van belang.
Functie eisen
 • Je hebt een passie voor de agrarische sector;
 • Je spreekt de Nederlandse en/of Engelse taal;
 • Beheersing van de Poolse taal is een pre;
 • Je bent enthousiast, positief ingesteld en een harde werker;
 • Je kunt vooruitdenken en weet prioriteiten te stellen;
 • Je bent stressbestendig en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden;
 • Je hebt een rijbewijs en ervaring met het rijden op de heftruck;
 • Je bent bereid om tijdens drukte ook op de zaterdag te werken.
Functie aanbod
 • Je arbeidsvoorwaarden zijn conform cao open teelten;
 • Je ontvang een bruto maand salaris tussen de €2155,- en 2560,- op basis van 42 uur afhankelijk van je werkervaring;
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging;
 • Startdatum: zo snel mogelijk.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
03-05-2021