Assistent verpakkingshal

Assistent verpakkingshal (paprika)

Vacaturenummer
6159
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Logistiek
Functienaam
Assistent verpakkingshal (paprika)
Functie inhoud
Voor een teelt- en verpakkingsbedrijf in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Assistent verpakkingshal.

Vind jij het fijn als geen dag hetzelfde is? Ben jij degene die het als uitdaging ziet om met je collega’s het werk met mooi resultaat af te ronden? Wil jij werken bij een bedrijf waar ruimte is voor eigen inbreng? Lees dan snel verder.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een teelt- en verpakkingsbedrijf met drie jonge ondernemers in Lansingerland. Het bedrijf teelt smaakvolle paprika’s voor internationale supermarktketens, groothandelaren en foodservice bedrijven. Het bedrijf telt vier vestigingen, jij zal op onze hoofdvestiging in Berkel en Rodenrijs werkzaam zijn.

De functie
Een greep uit jouw takenpakket:
  • Het begeleiden/controleren van het geautomatiseerde oogst- en sorteerproces.
  • Storingen verhelpen en eventuele reparaties uitvoeren.
  • Het waarborgen van kwaliteit en hygiëne t.b.v. een goed eindproduct.
  • Werken met diverse machines en intern transport.
  • Indien nodig het proces begeleiden bij afwezigheid manager verpakkingshal.
Functie eisen
In deze functie assisteer je de locatie en logistiek manager met al hun werkzaamheden. Het is een veelzijdige functie waarbij je het ene moment orders verwerkt en het andere moment bij de verpakkingslijn een kleine reparatie uitvoert. Je bent communicatief, kunt snel schakelen, werkt zelfstandig maar samenwerken kun je ook. Je hebt een kijk op techniek, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en reageert veerkrachtig op stress. Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit hoort bij deze functie.
Functie aanbod
Een zeer afwisselende, uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Gezellige en enthousiaste collega's. Behalve een goed salaris krijg je ook de mogelijkheid jezelf te ontplooien in een modern bedrijf. Onze werksfeer is informeel, betrokken en wij werken met korte lijnen. Wekelijks hebben we een vrijdagmiddagborrel en twee keer per jaar een bedrijfsfeestje.

Laten we beginnen met het drinken van een kopje koffie. Als wij enthousiast van jou worden, dan zorgen wij dat jij enthousiast van ons wordt!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
14-01-2020