assistent veredeling (potplanten)

Assistent veredeling (potplanten)

Vacaturenummer
6650
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Assistent veredeling (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Assistent Veredeling.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf met activiteiten in o.a. Nederland en Zuid-Afrika is een toonaangevende internationale onderneming op het gebied van selectie, vermeerdering, opkweek en marketing van zowel sierteelt, AGF producten en medicinale gewassen. In onze kwekerijen produceren wij volgens kwaliteitssystemen hoogwaardige gewassen en wordt onder andere gewerkt aan nieuwe toepassingen, efficiency en verbetering van productie protocollen

Vanwege het uitbreiden van onze werkzaamheden zoeken wij een nieuwe collega! Ben jij die resultaatgerichte en enthousiaste Onderzoeks/Veredelings assistent die het veredelings-team komt versterken om de ontwikkeling van onze producten een boost te geven, dan is onderstaande vacature mogelijk een mooie kans voor jou.

Functie
In deze functie zijn je belangrijkste werkzaamheden:
  • het assisteren bij voorbereiden, opzetten, uitvoeren en monitoren van veredelingsonderzoek in medicinale gewassen en potplanten;
  • de rapportage van onderzoeksgegevens, inclusief het maken van samenvattingen;
  • uitvoeren (teelt), bemonsteren en begeleiden van praktijktesten;
  • het ondersteunen bij vragen vanuit laboratorium en opkweek.
Functie eisen
Werken bij het bedrijf is ontzettend leuk en afwisselend. Wij hebben een gemotiveerd en collegiaal team dat zich vol passie inzet.

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie, waarbij je teelt en onderzoek combineert, zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau. Bij voorkeur heb je een opleiding gevolgd in de richting Tuinbouw/Veredeling. Werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met de agrarische sector is een pre. Je hebt een flexibele werkinstelling en hebt geen bezwaar tegen het in toerbeurt draaien van weekenddienst ten behoeve van de teelt. Je bent in bezit van een geldig bewijs van 'vakbekwaamheid uitvoeren gewasbescherming' (spuitlicentie) of bent bereid deze op korte termijn te halen.

Gezien ons internationale karakter is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk. Verder beschik je over een goede kennis van de fysiologie van bloemen en planten. Je bent een teamspeler die makkelijk communiceert, maar zelfstandig werken behoort ook tot je competenties. Tevens beschik je over een accurate werkwijze en een leergierige en praktische instelling. Ervaring met eenvoudige laboratorium werkzaamheden is mooi meegenomen.
Functie aanbod
Een dynamische werkomgeving in een snel groeiende nieuwe markt. Bovendien heerst er een werksfeer die zich kenmerkt door collegialiteit en verbondenheid met het bedrijf.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-10-2020