(assistent) Telers (tomaten)

(assistent) Telers (tomaten)

Vacaturenummer
7540
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Teelt
Functienaam
(assistent) Telers (tomaten)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gespecialiseerd in de teelt en het verpakken van diverse tomatensoorten in Middenmeer zijn wij op zoek naar een (assistent) Telers.

Bedrijfsprofiel
De werkgever is een van de meest toonaangevende glastuinbouwbedrijven ter wereld. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de teelt en het verpakken van diverse tomatensoorten. Men is zich bewust van haar voorbeeldfunctie. Het bedrijf investeert maximaal in energiebesparende maatregelen en arbeids- en milieuvriendelijke productiemethodes.

De functie
Als (assistent) teler ben je (mede) verantwoordelijk voor de teelt van het product in een toegewezen kasgebied. Je bent mede verantwoordelijk voor de verzorging en bescherming van het gewas. Je beheerst het kasklimaat, zet de teeltlijnen uit, bewaakt deze en op basis van jouw beoordeling van het gewas stuur je watergift, bemesting en belichting aan. Je werkt nauw samen met collega telers en gezamenlijk bespreken jullie de teeltstrategie. Daarnaast overleg je met supervisors productie over de gewaswerkzaamheden in de kas.
Functie eisen
HBO werk- en denkniveau. Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je hebt kennis van een klimaatsysteem, beheerst het Office-pakket en bent bovenal leergierig. Je bent flexibel en bereid periodiek weekenddienst te draaien. Je hebt oog voor detail, bent oplossingsgericht en als teamspeler beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken. Wij bieden een passend salaris, uitstekende voorwaarden en voldoende mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen onze organisatie.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
23-09-2021