Assistent Teeltspecialist (tomaten)

Assistent Teeltspecialist (tomaten)

Vacaturenummer
7507
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Teelt
Functienaam
Assistent Teeltspecialist (tomaten)
Functie inhoud
Voor een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een verkoper voor een Medewerker Assistent Teeltspecialist.

Als assistent teelt weet jij hoe je onze tomaten laat groeien en bloeien. Weet je hoe je onze medewerkers motiveert onze tomaten te laten groeien en bloeien. Hint! Je laat onze medewerkers natuurlijk zelf ook groeien en bloeien.

Dit is een afwisselende, uitdagende en veelzijdige baan waarbij alle aspecten van het runnen van een tomatenbedrijf tot jouw takenpakket horen. Samen met de teeltspecialist zorg jij dat onze tomaten tot de beste smaaktomaten ter wereld behoren. Je zult zowel met de teelt van tomaten, bio , prognose en logistiek bezig zijn, een hechte samenwerking tussen jou en onze teelt manager.

Door jouw energieke en positieve instelling neem je iedereen elke dag mee in de fijne werksfeer in de tuin. Lees jij hier jouw persoonsbeschrijving? Solliciteer dan snel naar de functie van Assistent teelt in Luttelgeest.

Wij bieden jou de kans om bij een innovatieve totaalspecialist in tomaten te werken. Van teelt tot aan de winkel. Beleef de smaak. Met RedStar. Bouw jij mee?
Functie eisen
  • De teelt zit in je bloed. Geboren tussen de tomaten, passie voor alles wat groet en bloeit, ervaring door opleiding of werk. Jouw passie laat je o.a zien door minimaal 3 jaar relevante ervaring, waar je bv ok een spuitlicentie hebt behaald.
  • Jouw Nederlands is uitstekend en Engels kun je ook goed mee uit de voeten. Als je ook nog pools spreekt is dat een grote pré!
  • Je hebt ervaring met het ms office pakket en kunt goed werken met word en excel.
Functie aanbod
  • Een marktconform salaris tussen de €3500,- en de €3750,- ;
  • Een goede werksfeer met collega’s die van wanten weten;
  • 26 vakantiedagen,
  • Fijn pensioen,
  • De mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van scholing en opleiding;
  • De lekkerste smaaktomaten om mee naar huis te nemen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-09-2021