Assistent teeltmedewerker (opkweek)

Assistent teeltmedewerker (opkweek)

Vacaturenummer
7307
Plaatsnaam
s-Gravenzande
Functie
Teelt
Functienaam
Assistent teeltmedewerker (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in 's-Gravenzande die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar assistent teeltmedewerker.

Het bedrijf:
We produceren op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal. We streven daarbij naar een voortdurende verbetering van onze producten en het productieproces. Je komt te werken op een moderne locatie, waar op ruim 9 hectare uitgangsmateriaal wordt gemaakt voor vruchtgewassen zoals tomaat, komkommer en paprika. Dankzij jouw kwaliteiten ontvangen onze klanten perfect uitgangsmateriaal, waardoor de schappen van supermarkten in Europa vol staan met ‘onze’ groenten!

Functie
In deze functie assisteer je de teeltspecialisten. Je zult verschillende teelttechnische werkzaamheden gaan doen, zoals:
  • Het uitzetten van de biologische bestrijders.
  • Scouten.
  • Monsters nemen van de planten en het water.
  • Aangieten van de planten en uitvoeren gewasbescherming.
Functie eisen
  • Een afgeronde opleiding, gevoel voor teeltwerkzaamheden en besef voor een kwalitatief goed product
  • Je bent flexibel inzetbaar. In verband met het uitvoeren van de gewasbescherming start je dag later in de ochtend, +/- 10.00 uur en ga je door tot begin van de avond +/- 19.00 uur.
  • Je hebt geen bezwaar tegen het in toerbeurt draaien van een weekenddienst (gem. 1 x per 4 weken) ten behoeve van de teelt.
  • Je bent in het bezit van een geldige spuitlicentie of bent bereid deze op korte termijn te behalen.
Functie aanbod
Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die onder andere sportieve uitjes en bedrijfsfeesten organiseren en een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-07-2021