Vacatures
(Assistent) Teeltmanager

(Assistent) Teeltmanager

Vacaturenummer
9011
Plaatsnaam
Steenbergen
Functie
Teelt
Functienaam
(Assistent) Teeltmanager
Functie inhoud
Voor Van Adrichem kwekerijen in Steenbergen zijn we op zoek naar een (Assistent Teeltmanager)

Bedrijfsprofiel
Van Adrichem Kwekerijen BV is een tomatenkwekerij met locaties in Steenbergen (15 hectare) en Westdorpe (20 hectare). Vanuit deze 2 locaties levert Van Adrichem Kwekerijen BV een klasse 1 tomaat. Onze lekkere tomaten, met stevige bite, zijn het resultaat van ruim 70 jaar ervaring en liefde voor het vak. Overgedragen van vader op zonen. Je komt te werken op onze locatie in Steenbergen. Deze kwekerij is in 1999 gebouwd en in 2004 verder uitgebreid.

De functie
Als (Assistent) Teeltmanager ga je, in samenspraak met de teeltverantwoordelijke, zorgdragen voor een optimale groei van het gewas. Je stuurt op klimaat, waterhuishouding en plantvoeding.
In de rol van (Assistent) Teeltmanager heb je de volgende taken:
  • Instellen en controleren van het klimaat en registreren van deze gegevens en de effecten van aanpassingen;
  • Samenstellen en verzorgen van de voedingsmiddelen;
  • Scouten van het gewas; beoordelen van het gewas en signaleren van ziekten en plagen;
  • Beoordelen en controleren van de groeiontwikkeling en gewas specifieke kenmerken, doen van verbetervoorstellen en initiëren van maatregelen;
  • In samenspraak bepalen van actieplan gewasbescherming en zorgdragen voor de uitvoering;
  • Overige werkzaamheden gericht op teelt t.b.v. het realiseren van de productiedoelstellingen.
Functie eisen
Als (Assistent) Teeltmanager heb je een zeer verantwoordelijke functie. Omdat we graag veel vrijheid geven bij de uitvoering van je functie zoeken we iemand die betrokken is, passie heeft voor zijn vak en affiniteit heeft met de agrarische sector. In deze functie wordt er van je verwacht dat je 1 keer per 3 weken een weekenddienst draait. Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau, een praktische en resultaatgerichte instelling en je bent in het bezit van een spuitlicentie of je bent bereid om deze te behalen. Als persoon ben je positief, praktisch ingesteld en accuraat.

Spreekt de vacature je aan, maar beschik je nog niet over (tomaten)teeltkennis, juist dan nodigen we je uit om te reageren. Als je leergierig bent en bereid bent om je te ontwikkelen dan willen wij je graag intern opleiden tot Teeltmanager.
Functie aanbod
Van Adrichem kwekerijen BV biedt jou een verantwoordelijke functie, waarin je vrijheid hebt in de uitvoering van jouw teeltplan samen met het teeltteam. In ruil voor jouw enthousiasme, kennis en energie bieden wij jou een plezierige bedrijfscultuur en een inspirerende werkomgeving met ruime teeltexpertise. Afhankelijk van jouw werkervaring bieden we een passend pakket arbeidsvoorwaarden.

Het volgende kun je ook van ons verwachten:

· Salaris conform cao-glastuinbouw;
· Bedrijfspensioenregeling;
· 8,33% vakantiegeld;
· 25,5 vakantiedagen;
· Bonusregeling;
· De mogelijkheid om extra verlof op te bouwen;
· Het kunnen uitbreiden van je taken binnen je eigen interessegebied.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
18-11-2022