Assistent teelt (planten)

Assistent teelt (planten)

Vacaturenummer
8744
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Teelt
Functienaam
Assistent teelt (planten)
Functie inhoud
Voor Kwekerij Hoogenboom zijn we op zoek naar een Assistent Teelt.

Bedrijfsprofiel
Kwekerij Hoogenboom in de Kwakel produceert Hedera en perkgoed op een oppervlakte van 7000 m2 glas. Producten vinden hun weg naar tuincentra en producenten van plantdecoraties. Men produceert van stek tot leverbare plant met een team van ca 5 personen aangevuld met scholieren en studenten.

Functie
Je verricht alle voorkomende werkzaamheden. Je moet dan denken aan, stek knippen, steken, oogsten, gewasonderhoud, potmachine bedienen etc. Maar daarnaast ook soms eens iets technisch oplossen en meepraten over de teelt of aanpak van een probleem! Uiteindelijk zal je de teeltchef kunnen vervangen bij diens afwezigheid. Een afwisselende baan waar je nooit weet hoe de dag gaat verlopen.
Functie eisen
Voor ons is het belangrijk dat je er zin in hebt en enthousiast bent. Je hoeft geen ervaring te hebben in een soortgelijke functie, wij leiden je graag intern op. Jij vind het prettig om in een kleiner team te werken en hebt enige affiniteit met planten.
Functie aanbod
Wij bieden je een gevarieerde en leerzame job met leuke collega’s en sfeer. Salaris is conform cao en bespreekbaar naar kennis en ervaring. Je hebt voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-08-2022