Assistent Teamleider Quarantaine Afdeling (Veredeling)

Assistent Teamleider Quarantaine Afdeling (Veredeling)

Vacaturenummer
8405
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent Teamleider Quarantaine Afdeling (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in De Lier zijn wij op zoek naar een Assistent Teamleider Quarantaine Afdeling.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Het bedrij groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Assistent Teamleider Quarantaine Afdeling kom je te werken in de quarantaine afdelingen op de veredelingslocatie in De Lier.

Plantmateriaal van buiten deze afdelingen wordt hier ontvangen en moederplanten van gemaakt. De planten worden in quarantaine gehouden en getoetst op ziektes tot de planten goedgekeurd zijn. Daarna worden de stekken verstuurd naar andere research-, veredelings- of moederplantafdelingen.

Je zal voornamelijk in de quarantaine afdelingen werkzaam zijn, maar kunt ook gevraagd worden te helpen op bijvoorbeeld de moederplanten afdeling. De quarantaine afdelingen zijn onlangs gerenoveerd. Wij hebben een leuk en klein team, waar alles draait om kwaliteit en later pas de kwantiteit. Je moet kritisch zijn en nauwkeurig kunnen werken. Het is belangrijk om hier om te gaan met de hoogst mogelijke hygiëneregels. Bij afwezigheid van de Teamleider ben jij het aanspreekpunt.

Taken
 • Ontvangen en onderhouden van planten (van start tot finish).
 • Bemonsteren van planten voor ziektetoetsen.
 • Plukken van stekken voor plukopdrachten en de moederplantenafdeling.
 • Diverse teelt technische handelingen/werkzaamheden.
 • Naleven fytosanitaire regels om het risico van verspreiden van ziekten te minimaliseren.
 • Administratieve verwerking en gereedmaken van plukopdrachten.
 • Vervangen van Teamleider bij diens afwezigheid.
Functie eisen
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in de sierteelt, bij voorkeur in de veredeling.
 • Basiskennis van Outlook, Word en Excel.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; beheersing van de Engelse taal is een pré.
 • Je werkt netjes en uiterst nauwkeurig, zowel met de planten als met de registratie.
 • Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Het bedrijf valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-05-2022