Assistent Teamleider

Assistent Teamleider (lelie)

Vacaturenummer
6295
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Assistent Teamleider (lelie)
Functie inhoud
Voor een leliekwekerij in Luttelgeest zoeken wij een Assistent Teamleider.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een groeiend en innovatief Leliebedrijf. Wij produceren Lelies op 2 locaties op een totaaloppervlakte van 13,5 hectare. In totaal maken wij op jaarbasis 20 miljoen Lelies voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen. Met de groei van ons bedrijf willen wij de aandacht voor een perfecte teelt en kwaliteit in onze organisatie mee laten groeien.

De functie
Als assistent-teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team. Je geeft instructies, controleert waar nodig en bewaakt de voortgang. Hierbij werk je zelf mee op de werkvloer. De belangrijkste taken van het team zijn het planten van de bollen en het oogsten van de lelies. Bij afwezigheid vervang je de teamleider, die eindverantwoordelijk is voor het gehele productieproces.

Je hebt dagelijks overleg met de teamleiders over de planning, voortgang en resultaten van het werk. In het wekelijkse productie-overleg bespreek je dit gezamenlijk met het hele kader.
Functie eisen
Jij hebt leidinggevende capaciteiten en bent actiegericht. Je hebt een probleemoplossende instelling en bent een echte doorzetter. Ook als het even tegenzit geef jij niet zomaar op. Je weet goed prioriteiten te stellen en bent besluitvaardig. Verder ben je resultaatgericht, kun je zelfstandig werken en is goed plannen en organiseren geen probleem voor jou.
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie met leuke collega’s in een echt familiebedrijf. Er heerst een prettige en informele werksfeer met korte lijnen en een open heldere bedrijfscultuur. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er wordt een prima salaris betaald, afgestemd op jouw ervaring en verantwoordelijkheid.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
27-03-2020