Assistent Teamleider, een teamspeler met ambitie (Veredeling)

Assistent Teamleider, een teamspeler met ambitie (Veredeling)

Vacaturenummer
8561
Plaatsnaam
Valkenburg
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent Teamleider, een teamspeler met ambitie (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Valkenburg zijn wij op zoek naar een Assistent Teamleider, een teamspeler met ambitie.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

Functie
In deze functie ben je mede-verantwoordelijk voor de organisatie van de teelt en de teeltprocessen binnen de afdeling Veredeling. Je stuurt een team van medewerkers aan, zorgt ervoor dat de juiste middelen en materialen aanwezig zijn en ziet toe op een veilige en prettige werkomgeving. In deze functie geef je uitvoering aan alle teeltprocessen binnen de afdeling veredeling.

Je bent alert op het signaleren van afwijkingen of groeiverstoringen veroorzaakt door ziekten, plagen of klimaatomstandigheden. Je handelt daarbij alert, proactief en neemt vlot adequate maatregelen. In deze functie draai je mee in het rooster van storings- en verzorgingsdiensten in het weekend. Als Assistent Teamleider leg je verantwoording af aan de Teamleider Veredeling.
Functie eisen
Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt, en meer specifiek voor veredeling. Je bent communicatief vaardig en kunt een team aansturen. Je bent gericht op samenwerking, werkt nauwkeurig, gestructureerd, proactief en resultaatgericht. Verder ben je zelfstandig, accuraat en kwaliteitsbewust.

  • beschikken over een afgeronde MBO4 / HBO opleiding in een groene richting, bijvoorbeeld Vakexpert Teelt (MBO4) of Tuinbouw en akkerbouw (HBO)
  • een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan hebben
  • basiskennis van veredeling hebben en ook het opzetten van teeltproeven
  • kennis van de teelt van snijchrysanten hebben, dit is een duidelijke pré
  • kennis van klimaatbeheersings- en bemestingssystemen en van tuinbouwtechniek hebben
  • bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie en een heftruckcertificaat zijn, of bereid deze te halen.
Functie aanbod
We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij het bedrijf elke dag tot een plezier en een avontuur maken. We bieden je een internationale werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
31-05-2022