Assistent teamleider afzet (bromelia's)

Assistent teamleider afzet (bromelia's)

Vacaturenummer
7274
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Logistiek
Functienaam
Assistent teamleider afzet (bromelia's)
Functie inhoud
Voor een bromelia kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een assistent teamleider afzet.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een kwekerij met een trotse geschiedenis en een mooie toekomst. We hebben een sterke visie voor duurzame ontwikkeling met het behoud van onze kwaliteit. Efficiency en innovatie zijn kenmerkend voor ons. Als een van de grootste kwekerijen van Bromelia’s hebben wij het gehele opkweekproces tot de laatste assemblage van de producten in eigen beheer. Op deze manier kunnen we efficiency tijdens de productie maximaliseren en de hoogst haalbare kwaliteit garanderen. Hierin hebben wij alle ruimte om naar de wensen van de klant te luisteren en zo een op maat gemaakt product te leveren. Met kennis en skills in huis kunnen wij blijven gaan voor kwaliteit en maatwerk met een duurzame kijk op de toekomst.

Functie
Samen met de teamleider en nog een assistent teamleider zorg je er voor dat dagelijks alle orders aan planten met de juiste specificaties en kwaliteit klaar staan voor transport. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit zoals het klaarzetten van orders in het systeem, het bouwen van Deense karren en het klaarzetten van fust en begeleiden het verdere inpakproces. Je houdt hierbij toezicht op de uitvoerende medewerkers en de kwaliteit van de producten.
Functie eisen
  • Je hebt affiniteit met sierteeltbranche en vindt het leuk om logistiek bezig te zijn;
  • Je spreekt en schrijft Nederlands
  • Je kan je mondeling redden in het Engels;
  • Je bent fysiek sterk en weet van aanpakken;
  • Je bent een teamspeler
Functie aanbod
Het bedrijf staat voor kwaliteit en efficiency, ook op de werkvloer. In het hele proces doet een gemotiveerd team er alles aan het beste product bij de klant te krijgen. Goed is gewoonweg niet goed genoeg. Binnen de organisatiestructuur willen wij alle kansen bieden dat iedereen zich binnen het bedrijf zoveel mogelijk kan ontplooien
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
21-06-2021