Assistent Projectmanager (trostomaten)

Assistent Projectmanager (trostomaten)

Vacaturenummer
7544
Plaatsnaam
Beek en Donk
Functie
Staf
Functienaam
Assistent Projectmanager (trostomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Beek en Donk zoeken wij een Assistent Projectmanager.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

De functie
Als Assistent Projectmanager draag je bij aan een succesvolle afronding en begeleiding bij projecten binnen de organisatie. Daarnaast ben je als onze interne Energiespecialist de spil in het web voor alle energie gerelateerde zaken.

Functie en kerntaken

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Assistent Projectmanager. Zoals hierboven vermeld is de functie tweeledig: je voert taken uit op het gebied van projecten maar ook van energie.

Als assistent projectmanager ben jij bekend met het werken op een projectmatige wijze en kan anderen daarin hulp bieden. We hebben diverse grote, kleine, lang- of kortlopende (verbeter)projecten. Welke vaak ontstaan uit een werkoverleg of evaluatie. Er zullen projecten zijn die je als projectleider in een aansturende rol zal volbrengen, maar ook projecten waarbij je als deelnemer je kennis en kunde kan inbrengen. Je zorgt voor een goede terugkoppeling aan de Manager Bedrijfsbureau over lopende projecten.

Daarnaast ben je de interne energiespecialist welke de randzaken regelt voor onze externe energiespecialist. Jij bent daarmee extern het eerste aanspreekpunt op energiegebied en speelt de informatie intern door binnen ons bedrijf. Hiervoor hou je met elke vestiging contact met de teeltmanager.

Qua urenverdeling ben je 3 dagen in de week bezig met de taken als Assistent Projectmanager, 1 dag als Energiespecialist en 1 dag voor ad hoc en veel voorkomende werkzaamheden op ons Bedrijfsbureau.

Je taken bestaan uit:
  • Het beheren en aansturen van een (verbeter)project;
  • Ondersteuning bieden bij een (verbeter)project;
  • Implementeren van (verbeter)projecten;
  • Afwikkeling van de energie in- en verkooptransacties;
  • Bijhouden van energierapportages;
  • Maken van rendementsberekening met betrekking tot energie.
Functie eisen
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Beschikbaar voor 40 uur per week.
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
24-09-2021