Assistent Productieleider (paprika's)
Assistent Productieleider (paprika's)

Assistent Productieleider (paprika's)

Vacaturenummer
7277
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Assistent Productieleider (paprika's)
Functie inhoud
Voor een paprikateler uit het Westland, met een locatie in Vierpolders zoeken wij een Assistent Productieleider (fulltime).
Het bedrijf is gespecialiseerd in het telen en verpakken van snack en puntpaprika’s in grote aantallen.

Functie
Steek je graag de handen uit de mouwen, ben je leergierig en wil je graag doorgroeien binnen een organisatie? Geen ervaring met het werken in de groente en fruit maar wel de wil dit te leren? En wil jij werken in een omgeving waar kwaliteit en vooruitgang voorop staan? Dan zoeken wij jou!

Je controleert de productie en ziet er op toe dat er efficiënt gewerkt wordt. Je zorgt ervoor dat pallets ingepakt worden, pallets verladen en lossen zowel met handpompwagens en heftruck. Indien nodig stuur je zelfstandig de planning bij zodat verpakt product op tijd kan worden verladen naar de klant. Je instrueert en motiveert de medewerkers. Je controleert de producten en zorgt dat zij juist verpakt worden. Ook leer je hoe de flowpackmachines werken om storingen op te lossen. Je ziet toe op naleving van bedrijfs-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften (zoals ARBO, HACCP en kwaliteitsnormen).
Functie eisen
Wij zien jou graag duidelijk zelfvertrouwen en overtuiging tonen, aangezien jij onze leergierige centrale schakel bent. Uiteraard is verantwoordelijkheid hierin jouw belangrijkste kwaliteit! Een 9 tot 5 mentaliteit heb je niet, want jij stelt de stipte kwaliteitslevering aan de klant op nummer 1! Beheersing van de Engelse taal is een pré.
Functie aanbod
Je werkt samen met ons team dat zich kenmerkt door enthousiasme en gedrevenheid, in een open, directe en informele werksfeer. Wij zijn gevestigd in Vierpolders. Ons pand is goed bereikbaar, voorzien van prima faciliteiten. Je kunt rekenen op een goed bij de functie passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
22-06-2021