Assistent operator (potplanten)

Assistent operator (potplanten)

Vacaturenummer
8181
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Assistent operator (potplanten)
Functie inhoud
Voor een tropische potplantenkweker uit Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Assistent operator.

Bedrijfsprofiel
Op zoek naar een afwisselende baan in een bedrijf dat goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan? Dan is dit jouw kans! In maart zijn wij beloond met de Stigas Gezond & Vitaal werken-prijs 2021. Daar zijn we maar wat trots op! Bij een kennismaking laten we je graag zien wat je van ons mag verwachten.

Een familiebedrijf, een innovatief bedrijf, een gelukkig bedrijf. Waar op de meest slimme en duurzame manier planten worden gekweekt, culturen samenkomen en de pooltafel bij binnenkomst al zichtbaar is. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van tropische planten. Hier ligt ook echt onze passie, omdat planten helpen ons doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

De dagelijkse uitdaging om onze tropische groene planten netjes en op tijd bij onze klanten af te leveren is steeds weer een knap staaltje teamwork. Voor de afwisselende positie tussen de inpakkers en het transport zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Ben jij stressbestendig en kom je in een jong, klein team in een dynamische groene omgeving helemaal tot groei? Lees dan verder!

De functie
Als assistent operator sta je samen met je collega's voor een knap staaltje teamwork om onze tropische groene planten netjes en op tijd bij onze klanten af te leveren. Samen met de operator zorg jij ervoor dat de werkvoorraad op ons WPS (Walking Plant System, echt waar) altijd op orde is. Met behulp van een heftruck vul je die voorraden aan. En op de computer verwerk je de verplaatsingen van die partijen zodat we goed zicht houden op beschikbaarheid qua ruimte en verkoop.

Hierbij heb jij continu oog voor kwaliteit en een vooruitziende blik voor wat er verder die dag nog komen gaat. Vanuit een pro-actieve houding draag jij jouw steentje bij en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken over de uitvoering van het werk.
Functie eisen
We zoeken iemand die
  • De Nederlandse taal beheerst omdat goede afstemming essentieel is; Engels is een pré
  • Beschikt over digitale basisvaardigen voor gebruik van de computer
  • Een positieve en flexibele instelling heeft
  • Stressbestendig is
  • Inzicht in planning heeft
  • Als het nodig is ook graag zijn handen uit de mouwen steekt tussen de planten
Functie aanbod
De functie op ons bedrijf in Honselersdijk maakt deel uit van ons afleverteam dat bestaat uit 10 collega’s. Maar die kunnen niet zonder de andere 50 (vaste en flexibele) collega’s op deze locatie. Samen zorgen we met onze kwalitatief sterke groene planten voor tevreden klanten.

Het gaat om een leuke, afwisselende baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Er zijn goede opleidingsmogelijkheden; zo kan je bij ons je heftruckcertificaat behalen wanneer jij onze droom kandidaat bent, maar nog niet over dat papiertje beschikt.
Het is een baan voor 5 dagen per week: maandag t/m vrijdag
Salaris conform CAO glastuinbouw, passend bij jouw werkervaring
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
18-04-2022