Assistent Locatie Manager (Potplanten)

Assistent Locatie Manager (Potplanten)

Vacaturenummer
7759
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent Locatie Manager (Potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij uit De Lier zijn wij op zoek naar een Assistent Locatie Manager.

Het bedrijf:
Wij produceren het hele jaar door een aantrekkelijke collectie potplanten. Onze kennis gebruiken wij iedere dag weer om een top product af te leveren. Naast onze jarenlange ervaring, vinden wij innoveren belangrijk. Het plezier dat we hebben in vernieuwen stralen we ook uit. We zijn een vooruitstrevend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. Medewerkers voelen zich betrokken. Naast de ongeveer 70 collega’s in vaste dienst werken we ook samen met collega’s op uitzendbasis. Samen zorgen we ervoor dat ca. 500.000 bloeiende potplanten van topkwaliteit hun weg naar de eindklant vinden. Dat dit volledig naar wens van de klant gebeurt is voor ons vanzelfsprekend.

Functie
Jouw belangrijkste taak wordt het leidinggeven aan alle orderpick- en aflever gerelateerde werkzaamheden welke op de BDW locatie worden uitgevoerd. Dit betekent: het overzicht bewaren, de meewerkend teamleiders begeleiden, controleren of de werkzaamheden kwalitatief juist worden uitgevoerd en schakelen, heel veel schakelen.
Doordat jij je voortdurend door de bedrijfsruimten heen beweegt, zie je veel. Je ziet waar het soepel draait, je ziet waar het proces niet zo lekker loopt en als er zich een storing voordoet ben jij één van kaderleden die vrijgespeeld is in het proces om die op te lossen. Of als de aard van de storing complexer is dan jij zelf op kunt lossen, dan schakel je diegene in die de benodigde kennis heeft om snel de containercarrousel weer op gang te krijgen. Verder kan het van alles zijn wat je doet: we vormen een hecht team en springen bij elkaar in waar nodig. Je zult ook weleens zelf de orders van de verkoop bevestigen en de orderpick-instructies uitdelen, als je in staat bent om te operaten dan zal je ook weleens werkopdrachten voor de treinen ingeven. En je zal bijspringen om inmiddels met planten geladen deense containers op de juiste plek bij de docks te parkeren, omdat jouw collega, die dat normaal doet, even elders bezig is.

Voor de juiste klik met het team en om dagelijks samen alles voor elkaar te krijgen wat nodig is, zoeken we een leidinggevende die van Lekker Aanpakken weet en van Schakelen houdt! Het bedrijf levert een divers assortiment planten in verschillende smaken zowel in grotere als ook in kleine aantallen. Actiematige orders, maar dus ook op ‘bakkie – bakkie’ basis. Het bedrijf gaat erg ver in de verpak- en leverservice die wij onze klanten bieden. Sommigen van onze kaderleden die vanaf een andere potplantenkwekerij bij ons zijn komen werken hadden in het begin zoiets van: “Zo, het is echt niet normaal wat jullie hier allemaal voor elkaar krijgen joh, wat niet mogelijk lijkt, dat krijgen jullie tóch voor elkaar!” Dat lukt ons omdat de teamleden het systeem, alle processen door en door kennen en goed op elkaar ingespeeld zijn.
Functie eisen
  • Je hebt leidinggevende ervaring op een kwekerij of in de logistiek, bijvoorbeeld bij een exporteur;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bent mens- en resultaatgericht en kan goed communiceren;
  • Je hebt zowel een helicopterview als oog voor details.

Je begrijpt dat het om werkweken van al snel 45 uur of meer gaat en dat de nodige flexibiliteit in werktijden vereist is. Met het team geef je uitvoering aan bestellingen van klanten, die bestellingen zijn nu eenmaal niet allemaal volgens een vast patroon te plannen, dat loopt voor een deel gewoon zoals het gaat. Voor zaterdag- en avonddienst geldt een roulatieschema. Hou rekening met zeven zaterdagdiensten gedurende het jaar en 40x één avond per week tot 21:30 uur op afstand de trein (automatisering) in de gaten houden. Een deel van die avonden zal je voor het oplossen van de storing naar de kwekerij moeten rijden om het ter plekke te regelen. Doel is de storingsproblematiek structureel op te lossen, zover zijn we nog niet, maar mede dankzij jou gaat dit ons lukken.
Functie aanbod
  • Een stevig leidinggevende functie waarin je voortdurend lekker schakelen kunt;
  • Een hechte ploeg, een betrokken en gedreven kaderteam die jou graag als hun leider zien komen;
  • Een plek bij een gezond en ambitieus bedrijf en dat op een unieke locatie;
  • Volop uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden met een uitstekend bijpassend salaris.

Ter ontspanning doen we regelmatig met elkaar een leuke activiteit, hebben een gezellige bbq. We hebben een gemêleerd team; Naast veel jonge mensen in het team, hebben we ook mannen en vrouwen die al lang deel uitmaken van het team en waarvan we dan ook regelmatig een zoveel jarig jubileum vieren. Leuk om ook te weten: de locatiemanager doet eenmaal per maand een kantinepraatje. Sander, Jelle en Martijn doen dat elk kwartaal op elke locatie een keer. Iedereen weet zo uit eerste hand van de mannen ondernemers- directieleden, wat de actuele ontwikkelingen in het bedrijf zijn.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
06-12-2021