Assistent Bedrijfsleider (tomaten)

Assistent Bedrijfsleider (tomaten)

Vacaturenummer
8011
Plaatsnaam
Kwintsheul
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Kwintsheul zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider.

Het bedrijf:
Wij zijn een innoverende specialist in tomaten met als passie om elk type consument dagelijks, op meerdere momenten te laten genieten van de gezonde en smaakvolle producten. Binnen onze organisatie werken 29 toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten samen. Telers die samen kennis en innovaties ontwikkelen en deze onderling delen. Bijvoorbeeld op het gebied van teelt, gewasbescherming en energie. De aangesloten telers telen tomaten op in totaal 420 hectare. Met ons hoofdkantoor in het Westland, leveren we tomaten in heel Europa. De gemiddelde leeftijd van onze totaal 106 medewerkers is 39 jaar, verhouding man/vrouw 75%/25%.

De functie
Jij bent de spil tussen ons kleine team vaste medewerkers en voert veel verschillende werkzaamheden uit. Je bent verantwoordelijk voor alle gewaswerkzaamheden in de teeltproeven die we hebben staan. Daarnaast voer je in samenwerking met de teeltmanager (een deel van) de gewasbescherming uit. Indien nodig help je onze logistiek medewerker om alles in de schuur op rolletjes te laten lopen. Je kan zijn taken overnemen als hij afwezig is. Ook het controleren van een deel van de gewaswerkzaamheden kan tot jouw taken behoren.

Wij zoeken echt een spin in ons web. Jij voert je vaste taken uit en daarnaast ondersteun je de collega’s daar waar nodig en ben je dus op verschillende taken in het bedrijf inzetbaar.
Functie eisen
  • een teamplayer, die verantwoordelijkheid neemt voor de taken die hij heeft.
  • je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en werkervaring in de glasgroente is een pre.
  • je blijft rustig bij piekdrukte en kan goed prioriteiten bepalen.
  • verder beschik je over goede communicatie vaardigheden en een praktische en positieve mentaliteit.
Functie aanbod
  • een veelzijdige en zelfstandige functie in een organisatie met ruime expertise en een gezellige en plezierige bedrijfscultuur waarin je je kunt ontwikkelen.
  • afhankelijk van jouw werkervaring bieden we een passend pakket arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-02-2022