Assistent Bedrijfsleider (Tomaten)
Assistent Bedrijfsleider (Tomaten)

Assistent Bedrijfsleider (Tomaten)

Vacaturenummer
7362
Plaatsnaam
Rilland
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider (Tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Rilland zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

Functie
Als Assistent Bedrijfsleider ondersteun je de bedrijfsleider bij alle werkzaamheden op de teeltlocatie. Je stuurt oa. de productiemedewerkers aan bij de uitvoering van hun werkzaamheden en motiveert ze hierbij. Bovendien zorg je voor de juiste arbeidsregistraties, oogstkleur en zorgt ervoor dat er op een veilige en duurzame manier gewerkt wordt. Het naleven van ons beleid is belangrijk, omdat we voedsel produceren wat aan hoge eisen moet voldoen.
Functie eisen
Je hoeft geen ervaring te hebben, als je maar wil werken! Mogelijk wil je werken en leren tegelijk (BBL) en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Vind je de tuinbouw een mooie sector en lijkt het je een leuk bedrijf om te werken? Dan is dit je kans om je te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Je bent leergierig en daadkrachtig. Het werken met de computer is voor jou geen probleem. Communiceren is een competentie die je van nature in je hebt. Daarnaast kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken.
Functie aanbod
Een zelfstandige functie in dynamisch bedrijf, waarin geen dag hetzelfde is. We bieden een passend salaris, een bonusregeling, een participatieregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder zijn er ontwikkelingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
28-07-2021