assistent bedrijfsleider (tomaten) 

Assistent Bedrijfsleider (tomaten)

Vacaturenummer
6621
Plaatsnaam
Tinte
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Tinte zijn we op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is in 2019 ontstaan als samenbundeling van twee gerenommeerde teeltbedrijven in het Westland en Voorne Putten. Waarom samenwerken als veel andere collega’s het alleen doen? Omdat we geloven in de kracht van samenwerking. Wat de Nederlandse tuinbouw ooit groot maakte, geldt nog altijd: samen sterker. Dagelijks smaakvolle tomaten produceren vraagt focus van mensen. Maar vooral schaalgrootte van een bedrijf. De schaal om grip te houden op de efficiency, om alles te doen wat mogelijk is op het gebied van duurzaam telen en om het optimale kwaliteitsmanagement in stand te houden. Dat kan alleen met voldoende oppervlakte om je heen. Daarom is het bedrijf 40 hectare groot. Verdeeld over zeven verschillende locaties in de regio zuidwest-Nederland, telen we elke dag onze tomaten.

Functie
Met jouw kennis, ervaring en passie voor plant en mens instrueer en controleer je medewerkers en stuur je aan op kwaliteit en prestatie. In de functie Assistent Bedrijfsleider straal je rust uit en kan je goed prioriteiten bepalen. Verder ondersteun je de biologische gewasbescherming en vervang je de bedrijfsleider bij afwezigheid. Kortom een afwisselende baan waarin jij een grote bijdrage levert aan de productie van tomaten in een klein team bij een groeiend bedrijf.
Functie eisen
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ondernemend en leergierig;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheid in woord en geschrift;
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
Functie aanbod
Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie voor 38 uur per week in een organisatie met ruime expertise en een gezellige en plezierige bedrijfscultuur waarin je je kunt ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij je prima ontwikkelingsmogelijkheden via opleiding en training.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
BE
Plaatsingsdatum
23-09-2020