(Assistent) Bedrijfsleider (potplanten)

(Assistent) Bedrijfsleider (potplanten)

Vacaturenummer
9028
Plaatsnaam
Aalsmeerderbrug
Functie
Management functies
Functienaam
(Assistent) Bedrijfsleider (potplanten)
Functie inhoud
Voor Kwekerij Arendshoeve in Aalsmeerderbrug zoeken wij een (Assistent) Bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Arendshoeve is een kwekerij van een kleine twee hectare. Een deel van de kwekerij fungeert als Showkas waar kleine- en grootschalige evenementen worden georganiseerd. In het andere deel wordt een veelheid aan bijzondere (hang) planten gekweekt.

Functie
Je gaat leiding geven aan twee fulltimers, twee parttimers en wisselend enkele oproepkrachten. En meewerken aan de vermeerdering (scheuren, stekken, oppotten, etc.), watergeven, verkoop klaarmaken en gewasbescherming. Er wordt voornamelijk gewerkt met eigen stekmateriaal, een klein gedeelte wordt ingekocht vanuit het buitenland. We leveren graag kwaliteit en kweken de producten met zorg. Om de grote diversiteit aan producten te kunnen leveren is een goede planning essentieel. We zijn doende over te stappen op biologische bestrijdingsmethoden. Alleen al vanwege dit boeiende productieproces en de samenwerking met een mooie team, is het een uitdagende functie.

Maar we maken daarnaast ook graag gebruik van je eventuele commerciële kwaliteiten. Onze bijzondere producten zijn bestemd voor de betere bloemist, tuincentra, designers, en decorateurs van beurzen en tentoonstellingen. Door de relatief kleinschalige verkoop kunnen we intensief contact onderhouden met onze afnemers. Vanuit deze contacten en de dagelijkse ervaringen in het productieproces heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van de verkoop.
Functie eisen
  • Je beschikt over de nodige teeltkennis en weet om te gaan met een klimaatcomputer;
  • Je bent zelfstandig, flexibel en je komt het beste tot je in recht in een klein en hecht team;
  • Je denkt graag over verbeteringen en je wilt ook jezelf ontwikkelen.
Functie aanbod
De arbeidsvoorwaarden zullen conform de tuinbouw cao worden overeengekomen. Een eventueel parttime dienstverband kan in onderling overleg worden vastgesteld. Indien van toepassing kan voor woonruimte worden gezorgd.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-11-2022