(Assistent) Bedrijfsleider (potplanten)

(Assistent) Bedrijfsleider (potplanten)

Vacaturenummer
7385
Plaatsnaam
Kwintsheul
Functie
Management functies
Functienaam
(Assistent) Bedrijfsleider (potplanten)
Functie inhoud
Voor een hortensia- en groene kamerplantenkwekerij in Kwintsheul zijn wij op zoek naar een (Assistent) Bedrijfsleider.

Functie
Je weet te allen tijde het overzicht te behouden. Dit betekent dat jij van alle zaken die spelen rondom onze producten, medewerkers, werkprocessen en werkmaterieel kennis in huis hebt en deze weet toe te passen. Je bezit leiderschapskwaliteiten en bent een meester in plannen & organiseren, je denkt mee en neemt initiatief. Je stuurt ons enthousiaste team van 12 -20 medewerkers aan en bent voor hen het aanspreekpunt. Daarnaast ben je scherp op de controle van kwaliteit en hebt oog voor detail.

Bedrijf
Elke tropische groene kamerplant heeft iets bijzonders. Of het nu is door de vorm, de structuur, of de kleur. Wij zijn gefascineerd door de schoonheid van groene planten. De liefde voor groene planten, in al hun verscheidenheid, is onze drive de mooiste planten te kweken. Deze passie, in combinatie met moderne techniek en vakmanschap, levert een plant op om van te houden! Ons bedrijf is toonaangevend in de teelt van tropische groene kamerplanten. Wij bieden een zeer breed aanbod aan en zijn altijd op zoek naar noviteiten en variëteiten. In onze kwekerij worden de planten op een areaal van 30.000 m2 gekweekt. Seizoensgebonden en aanvullend telen wij tuin Hortensia.
Functie eisen
Jij bent:
  • Een organisatorisch talent
  • Een teamspeler
  • Communicatief vaardig
  • Praktisch ingesteld
  • Doel- en resultaatgericht

Functie-eisen
  • Aantoonbare leidinggevende werkervaring
  • Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
  • Je hebt ervaring met MS Office
Functie aanbod
Wat kun je van ons verwachten?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie bij een vooraanstaand, dynamisch en innovatief bedrijf. Wij bieden een prettige werksfeer, met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
10-08-2021