Assistent bedrijfsleider (pot- en perkplanten)

Assistent bedrijfsleider (pot- en perkplanten)

Vacaturenummer
7065
Plaatsnaam
Kwintsheul
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent bedrijfsleider (pot- en perkplanten)
Functie inhoud
Pot- en perkplantenkwekerij V&S in Kwintsheul zoekt een Assistent Bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Kwekerij V&S is ontstaan uit een samenwerking van Jan van Staalduinen en Tinus Vellekoop. In 1996 werd door de twee kwekers besloten de krachten te bundelen. Zij zijn succesvol diverse pot- en perkplanten gaan kweken in diverse kassen. Vanwege de aanhoudende vraag naar producten en voor de continuïteit van het ondernemerschap was permanente uitbreiding uiteindelijk nodig. Begin 2020 heeft Ronald Scholtes daarom Kwekerij V&S overgenomen.

Hierdoor is een derde locatie toegevoegd en is het bedrijf in areaal gegroeid van 3,8 ha naar ruim 7,5 ha. Er is de laatste jaren veel geïnvesteerd in het optimaliseren van de interne logistiek om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Alle locaties zijn volledig operationeel en samen met een goed gemotiveerd team verwerken wij jaarlijks meer dan 8.000.000 potplanten die uiteindelijk hun weg vinden naar de eindklant.

Functie
Als assistent bedrijfsleider ben je samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering in de schuur en in de kas in Kwintsheul. Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider. Jouw team bestaat uit ongeveer 15 mensen. Je bent breed inzetbaar en zorgt mede voor een efficiënte en effectieve orderverwerking. Ook streef je naar een goed lopend productieproces waarbij je controle houdt op de kwaliteit van de werkzaamheden als ook op de snelheid van de uitvoering. Tevens zorg je voor optimale werkomstandigheden. Een gezonde werkdruk en prettige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Verdere taken zijn o.a.
  • Mede plannen en beheren van de arbeid voor alle teelt- en verwerkingshandelingen in de kas en schuur;
  • Bewaken en handhaven van het kwaliteitsniveau;
  • Inwerken en instrueren van nieuwe medewerkers;
  • Onderhouden/beheren van de kas en verwerkingsruimte;
  • Motiveren en controleren van de medewerkers.
Functie eisen
Wat neem je mee?
  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Enige jaren ervaring in een gelijkwaardige functie;
  • Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen
  • Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Functie aanbod
Dit is een fulltime, uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin veel afwisseling bestaat. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en je komt te werken in een stimulerende omgeving die ruimte biedt voor doorgroeimogelijkheden. Wij zijn betrokken bij onze medewerkers en hebben een bedrijfscultuur waarin normen en waarden centraal staan.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-03-2021