Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager (Groente)

Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager (Groente)

Vacaturenummer
8374
Plaatsnaam
Tinte
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager (Groente)
Functie inhoud
Voor BIO Kwekerij Frank de Koning in Tinte zijn wij op zoek naar een Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager.

Bedrijfsprofiel
Alles bij ons is puur natuur! Van onze smaakvolle biologische en biologisch-dynamische tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines, in vele soorten, maten en kleuren, tot onze no-nonsense manier van werken.

In vier kassen in Brielle telen we in de volle grond onze vruchtgroenten die we consument klaar verpakken. Hiermee zijn wij het grootste biologisch dynamisch en het een na grootste biologische glasgroente bedrijf in Nederland. Dit maakt dat we een grote speler op de markt zijn met een breed klantenbestand waaraan we hoge service leveren. De kans is groot dat je onze groenten al eens bij je eigen supermarkt of natuurwinkel gekocht en geproefd hebt. We zijn koploper in wat we doen waarbij we met diverse kennisinstituten kennis, kunde en onderzoek delen.

Samen met 28 eigen medewerkers en zo’n 80 uitzendkrachten, afhankelijk van het seizoen, werken we in een gemoedelijke maar professionele sfeer aan onze producten. Doordat we veel verschillende groenten telen en zelf verpakken is geen werkdag bij ons hetzelfde.

Functie
Naast het inzetten van je tuinbouwkennis op het gebied van teelt, arbeid en/of certificering ligt bij jou de verantwoordelijkheid om ons bedrijf verder te ontwikkelen op het gebied van processen en technologie, passende binnen onze bedrijfscultuur. Dit doe je onder andere door optimaal gebruik te maken van (intern) aanwezige data en jouw gedrevenheid om ons bedrijf verder te ontwikkelen. Indien het past bij je ambities stellen we samen op termijn een traject op met als doel het doorgroeien naar de functie van Operationeel manager.
Functie eisen
  • Je bent op HBO niveau werkzaam als teelt- of arbeidsmanager en/of je hebt kennis dan wel de ambitie om uitvoering te geven aan het kwaliteitsbeleid en de daarbij behorende certificeringen.
  • Je hebt de kennis en ambities om het bedrijf verder te ontwikkelen.
  • Je bent analytisch, houdt van procesmatig werken en vindt het een uitdaging om te sturen en veranderingen door te voeren met behulp van data.
  • Naast je zakelijke inslag heb je aandacht voor medewerkers en weet je communicatief mensen op de juiste wijze te benaderen.
  • Bio achtergrond een pre.
Functie aanbod
Als Assistent-Bedrijfsleider met doorgroeimogelijkheden bieden we je een functie waar je zelf verdere invulling aan kunnen geven. Je krijgt de mogelijkheid om je managementvaardigheden verder te ontwikkelen door zelfstandig aan diverse projecten te werken. Het loon dat we je bieden is afhankelijk van je kennis en
ervaring conform de CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-05-2022