Assistent bedrijfsleider (Hortensia's)

Assistent bedrijfsleider (Hortensia's)

Vacaturenummer
8058
Plaatsnaam
Ens
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Assistent bedrijfsleider (Hortensia's)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Harderswijk zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Naast onze hoofdteelt hortensia’s (Hydrangea macrophylla), welke ca. 95% van ons bedrijf behelst, kweken wij onder andere poinsettia’s, cyclamen en perkgoed. Midden jaren '90 zijn we uitgebreid met een vestiging in Ermelo, waar sindsdien het uitgangsmateriaal gekweekt wordt van de hortensia’s op 7 ha. Sinds 2012 hebben we ook een kassencomplex in Ens, van oorsprong 2,5 ha., maar sinds 2019 is dit uitgebreid naar 8 ha.

Functie
Als assistent bedrijfsleider heb je een breed takenpakket. Je begeleidt en helpt mee bij het verzendklaar maken van actiematige orders en je levert je bijdrage aan het in goede banen leiden van de geautomatiseerde productieprocessen binnen ons bedrijf. Naast deze taken ben je breed inzetbaar bij alle overige voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan verladen, selecteren, technisch onderhoud, enzovoort. Je neemt binnen het team in overleg met de bedrijfsleider de aansturende rol op je én draait zelf ook volop mee in de uitvoerende werkzaamheden.
Je standplaats is Ens, maar het kan zijn dat je ook tijdelijk op onze vestiging in Ermelo of Harderwijk werkt, als de hoeveelheid werk daartoe aanleiding geeft.
Functie eisen
Als je bij ons komt werken, dan worden de volgende eigenschappen gewaardeerd:
  • Je bent een allrounder;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je bent bereid om te leren;
  • Je houdt van samenwerken met collega’s én kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Je bent niet bang voor vieze handen;
  • Je hebt een positieve en flexibele houding.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de agrarische (sierteelt)sector en hebt bij voorkeur een technische achtergrond. Je beheerst de Nederlandse taal goed en de Engelse taal voldoende.
Functie aanbod
Wij bieden een afwisselende fulltime functie in een jong en gedreven team. Na enige tijd op tijdelijke basis bij ons gewerkt te hebben, heb je uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO glastuinbouw. Je bouwt van het begin af aan pensioen op. Je komt eventueel in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
04-03-2022