Vacature Assistent Bedrijfsleider Dracaena (Phalaenopsis)
Assistent Bedrijfsleider Dracaena (Phalaenopsis)

Assistent Bedrijfsleider Dracaena (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
7707
Plaatsnaam
Monster
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider Dracaena (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsis- en dracaenakwekerij in Monster zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider Dracaena.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf in Monster is een moderne kwekerij van 76.000 m² en de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Wij streven naar perfectie en leggen de lat voor onszelf hoog. Samen met een team van gemotiveerde en bevlogen medewerkers werken we aan één gezamenlijk doel: een zeer tevreden klant. Dit wordt gerealiseerd door voortdurende innovatie en vooruitstrevende teelt-technieken, maar ook door het neerzetten van een professionele organisatie. Met aandacht voor elk detail en binnen een groene werkomgeving wordt er in het bedrijf planten van hoge kwaliteit geproduceerd. Dit niveau wordt onderstreept door ons kwaliteitsmerk, genaamd: ‘Star Quality… By5’. Ben jij enthousiast, energiek en wil jij je ontwikkelen op het gebied van de Phalaenopsis teelt? Kom dan bij ons op de koffie!

Functie
Je bent in deze meewerkende functie betrokken bij alle facetten van het proces op de Dracaena afdeling. Je werkt nauw samen met de Bedrijfsleider Dracaena en vervangt hem bij afwezigheid.
Je bent veelzijdig en hebt de ambitie om samen met je collega’s en het bedrijf mee te werken aan het kwaliteitsproduct dat we dagelijks aan onze klanten leveren. Je bent iemand met een goed overzicht, die in staat is om te delegeren, maar ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt op ieder vlak en kan en wil meewerken.

De werkzaamheden en verantwoordelijkheden voor deze functie in nauwe samenwerking met de Bedrijfsleider Dracaena bestaan in het kort uit het volgende: coòˆrdineren en uitvoeren van de aflever– en verzendklaar maken en logistiek, uitvoering van het teeltplan, aansturen van het oppotten en uitzetten, gewasbeoordelingen en verbeteringen signaleren, klimaatbeoordeling, gewasbescherming, operationele aansturing medewerkers, onderhoudswerkzaamheden, etc.
Functie eisen
  • MBO niveau door opleiding en/of ervaring.
  • In bezit van spuitlicentie en heftruck certificaat, of bereid deze op korte termijn te halen.
  • Affiniteit met de tuinbouw en teelttechnieken.
  • Leidinggevende capaciteiten.
  • Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar.
  • Woonachtig in (de buurt van) het Westland.
Functie aanbod
  • Uitdagend werk bij een enthousiast, dynamisch familiebedrijf en innovatieve kwekerij.
  • Goed georganiseerde organisatie, korte lijnen met prettige informele werksfeer.
  • Groei- en ontwikkelmogelijkheden. Wij nodigen ook junior kandidaten van harte uit te solliciteren. Middels een ontwikkelingstraject kan naar de functie toegewerkt worden.
  • Goed salaris en dito voorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-12-2021