Assistent bedrijfsleider (chrysanten) 

Assistent bedrijfsleider (chrysanten)

Vacaturenummer
6605
Plaatsnaam
de Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent bedrijfsleider (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een chrysantenkwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een assistent bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is in 1985 in Naaldwijk gestart met de teelt van jaarrond-chrysanten. Sinds 2004 is de kwekerij gevestigd op een nieuwbouw locatie van 30.000 m² en ligt de focus op de productie van chrysanten van diverse rassen. Binnen dit familiebedrijf worden op drie hectare glas chrysanten geteeld.

Functie
Naast de twee eigenaren zijn er zes medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Binnen de kwekerij is er ruimte ontstaan voor een assistent bedrijfsleider. We zoeken iemand die ervoor zorgt dat de dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen en daarnaast ook meewerkt in het proces.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Overzicht bewaken over de dagelijkse gang van zaken binnen de kwekerij. In principe weten de medewerkers wat er moet gebeuren. Het gaat erom dat er iemand is die de mensen op de juiste plek weet neer te zetten als er gedurende de dag zaken veranderen;
  • Coördineren en aansturen van de werkzaamheden wat betreft oogst en verwerking en plantwerkzaamheden (automatisch) plantrobot;
  • Gewasbescherming en watergift met de daarbij behorende voeding (55%);
  • Frezen en versnipperen met machines om de grond plantklaar te maken (15%);
  • Veilingbrieven klaarmaken (15%).
Functie eisen
Ervaring is voor ons van ondergeschikt belang. We staan zowel open voor kandidaten die al ervaring hebben in een vergelijkbare functie, als voor kandidaten die nog geen relevante werkervaring hebben. We vinden het belangrijk dat iemand gemotiveerd en betrokken is, en zijn/haar handen uit de mouwen wil steken.
Functie aanbod
Een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid bij een klein familiebedrijf. De lijnen zijn bij ons kort en er is veel ruimte voor eigen inbreng.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-09-2020