Vacatures

Vacatures

Assistent Bedrijfsleider (aardbeien)

Vacaturenummer
6363
Plaatsnaam
Bemmel
Functie
Management functies
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider (aardbeien)
Functie inhoud
Voor een aardbeienkwekerij in Bemmel zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider.

Het bedrijf produceert kwaliteitsaardbeien en heeft vestigingen in Huissen en Bemmel. We zijn een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 40 hectare maken ons één van de koplopers binnen de aardbeiensector. Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen. Voor onze vestigingen in Bemmel en Huissen zijn wij op zoek naar een Assistent bedrijfsleider.

Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider en neemt hem taken uit handen. Hij is verantwoordelijk voor de groei van de planten en daarmee de productie van onze aardbeien. Je ondersteunt hem in de registratie, controleren en analyseren van de teelt en bedrijf-processen. Tevens ben je (op termijn) medeverantwoordelijk voor de organisatie van de werkzaamheden op jouw vestiging. De aardbeienteelt is een arbeidsintensieve teelt en door de omvang van het bedrijf betekent dit dat er veel mensen op jouw vestiging aanwezig zijn.
Functie eisen
Hierbij is het spreken van de Poolse taal een pré. Indien je deze taal nog niet beheerst ben je bereid om dit te leren.
Als assistent bedrijfsleider heb je een verantwoordelijke functie. Omdat wij medewerkers graag de vrijheid geven bij de uitvoering, zoeken wij een zelfstandige betrokken collega met passie voor het vak. Daarnaast is het belangrijk te beseffen dat een teelt 24/7 doorgaat en storings- en weekenddiensten ook bij de functie horen. Binnen ons bedrijf werken we met moderne ICT systemen om de teelt en organisatie in goede banen te leiden. Het is belangrijk dat je interesse en affiniteit met ICT systemen hebt.
Een agrarische achtergrond is een pré, maar binnen ons bedrijf bieden we ook starters en/of mensen van buiten de sector mogelijkheden om zich te ontwikkelen, middels een opleidingstraject, tot een volwaardig assistent bedrijfsleider.
Functie aanbod
Wij werken met een jong team van gedreven professionals. We geloven dat we door goede samenwerking de beste resultaten kunnen bereiken. Het bedrijf is een vooruitstrevende organisatie die haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen. Naast een passend salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
25-05-2020