Vacatures

Assistent Bedrijfsleider

Vacaturenummer
6332
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider.

Jij bent een gedreven kracht in de verwerkingsruimte, die het leuk vindt om het team te motiveren en verantwoordelijkheid te nemen en de bedrijfsleider te vervangen bij zijn afwezigheid. Je bent de 'baas' van de hal ;) Je gaat aan de slag binnen een niet al te grote werkruimte, waar orders worden verwerkt en klaar gemaakt worden voor transport richting de klant, middels eigen vrachtvervoer. Dit moet secuur gebeuren, zodat aan het einde van de dag alle orders compleet en correct zijn. Dit is jouw verantwoordelijkheid. Kwaliteit en kwantiteit staan onder jou verantwoordelijkheid! Daarnaast onderhoudt je contacten met onze sales medewerkers rondom beschikbaarheid van onze producten.
Jouw team bestaat uit zo’n 12 – 15 personen, de productiemedewerkers. Om hun werkzaamheden in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar jou!

ONS BEDRIJF
Pligt Professionals kenmerkt zich als een dynamisch familiebedrijf met een historie die terug gaat tot begin 1900. Op onze teeltlocaties in ‘s-Gravenzande en Heinenoord werkt een team van 100 professionals. ‘Professionals’ is niet zomaar een kreet in onze bedrijfsnaam, het zit in ons DNA. Ondanks de geautomatiseerde bedrijfsprocessen, zijn het de mensen -onze professionals- die het verschil maken voor de klant door kwaliteit te leveren.

ONS PRODUCT
Pligt Professionals produceert een 12-tal verschillende potplanten die via verschillende afzetkanalen hun weg naar de consument vinden. We produceren onder andere Begonia, Potroos, Campanula, Princettia, Poinsettia, Gentiana, Exacum en Succulenten. Door het aanbieden van een wisselend aanbod per seizoen leveren we elk seizoen een nieuwe bloeiende verrassing, die stuk voor stuk met liefde en passie worden gekweekt.

WELKOM!
Kom jij als Teamleider werken in ’s-Gravenzande? Laat ons weten waarom deze vacature je aanspreekt en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort! Je kunt via deze advertentie solliciteren, of kijk even op onze website en solliciteer direct: www.pligtprofessionals.nl/vacatures
Functie eisen
Jouw kwaliteiten
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je geeft op een natuurlijke manier leiding en in jouw team is er ruimte voor humor
 • Je hebt een organiserend en coördinerend vermogen en zorgt samen met jouw team dat de orders op de juiste wijze en tijdstip klaar staan
 • Je bent nauwkeurig en creëert een glimlach bij elke klant
 • Technisch inzicht is een pré
Functie aanbod
Dit bieden wij:
 • Een (vaste) fulltime baan bij jong en groeiend familiebedrijf
 • Je komt terecht in een betrokken omgeving van werknemers en werkgever
 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij veel afwisseling bestaat
 • Een bedrijfscultuur waarin normen en waarden centraal staan
 • Ons team van grotendeels vaste krachten waar je mee samen werkt
 • Een stimulerende werkomgeving die ruimte biedt voor doorgroeimogelijkheden
 • Dé kans om je leidinggevende skills verder te ontwikkelen;
 • Salaris conform de cao Glastuinbouw
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
11-05-2020