Ambitieuze Controller (Chrysanten)

Ambitieuze Controller (Chrysanten)

Vacaturenummer
8154
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Staf
Functienaam
Ambitieuze Controller (Chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Ambitieuze Controller.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is het grootste chrysanten veredelings- en stekbedrijf wereldwijd en is actief in een fors aantal pot- en tuinplanten. Afrika is de plek waar de chrysantenstekken hun reis beginnen. In Ethiopië en Oeganda zijn de productielocaties gevestigd. Hier wordt dagelijks het stekmateriaal geplukt van de moederplanten. Een zusterbedrijf gebruikt deze locaties voor opkweek van stekmateriaal. Het verse stekmateriaal wordt per vliegtuig naar Nederland vervoerd of vindt direct zijn weg naar onze afnemers wereldwijd. Een groot team van lokale werknemers onder leiding van Nederlands management draagt elke dag zorg voor een optimaal productieproces en kwalitatief hoogstaande stekken.

Functie
Als Controller ben je de rechterhand van de Manager Finance & Control. Je verzorgt financiële analyses en rapportages voor directie, management en budgetverantwoordelijken. Tot het takenpakket behoren onder andere:

  • Opstellen van begrotingen, maandrapportages, consolidatie en jaarrekening
  • Beoordelen en analyseren van maandrapportages van buitenlandse deelnemingen
  • Opzet en volgen van financiële targets en (kostprijs-)ontwikkelingen
  • Opzet en beheer van de royalty-administratie
  • Ondersteuning bij de implementatie van een nieuw ERP-pakket
  • Het opstellen en uitvoeren van controles op het gebied van administratieve organisatie, bedrijfsprocessen en procedures
  • Het optimaliseren van financiële bedrijfsprocessen
  • Businesscases opzetten bij investeringsbeslissingen
Functie eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding, bij voorkeur Bedrijfseconomie of Accountancy. Je hebt een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en bent hierin ambitieus, proactief en nauwkeurig. Daarnaast beschik je over cijfermatig inzicht, een scherp analytisch denkvermogen en ben je in staat verbinding te maken met de operationele activiteiten. Je hebt praktische kennis van belastingwetgeving en subsidieregelingen. Tot slot beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en heb je kennis en ervaring met ERP-systemen, Excel en dashboards (Power BI).
Functie aanbod
Het bedrijf is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega's. Het is een zelfstandige en veelzijdige baan met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals opleidingen en cursussen. Je hebt de potentie en ambitie om door te groeien tot Manager Finance & Control.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-04-2022