Ambitieuze (Assistent) Controller

Ambitieuze (Assistent) Controller (chrysanten)

Vacaturenummer
6156
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Staf
Functienaam
Ambitieuze (Assistent) Controller (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Ambitieuze (Assistent) Controller.

Bedrijfsprofiel
Men gaat dagelijks met een groot team aan de slag om te zorgen dat onze chrysantenstekken over de hele wereld terecht komen. Dit vergt ook voor een financiële administratie behoorlijk wat rekenwerk en controles. Hebben cijfers jouw interesse en maak je er een sport van om alles tot de puntjes te laten kloppen en te analyseren, dan zoeken de collega’s van Finance & Control mogelijk naar jou!

De functie
Als (Assistent) Controller ben je de rechterhand van de Financieel Manager. Je verzorgt financiële analyses en rapportages voor directie, management en budgetverantwoordelijke. Tot het takenpakket behoort onder andere:
  • (Ondersteuning bij het) opstellen van de begroting, maandrapportages, consolidatie en jaarrekening
  • Beoordelen en analyseren van maandrapportages van buitenlandse deelnemingen (Colombia, Japan, Ethiopië, Kenia en China)
  • Opzet en volgen van kostprijsontwikkelingen
  • Opzet en beheer van de royalty administratie
  • Opzet en analyse van de goederenbeweging
  • Ondersteuning bij de implementatie van een nieuw ERP-pakket
  • Het opstellen en uitvoeren van controles op het gebied van administratieve organisatie, bedrijfsprocessen en procedures
  • Het optimaliseren van financiële bedrijfsprocessen
Functie eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding, bij voorkeur Bedrijfseconomie of Accountancy. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en bent hierin ambitieus, proactief en nauwkeurig. Daarnaast beschik je over cijfermatig inzicht en heb je een scherp analytisch denkvermogen. Je hebt praktische kennis van belastingwetgeving en subsidieregelingen. Tot slot beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en heb je kennis en ervaring met ERP-systemen en Excel.
Functie aanbod
Het betreft een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega's. Het is een zelfstandige, veelzijdige en verantwoordelijke baan met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals opleidingen en cursussen. Je hebt de ambitie sturing te geven aan een enthousiast team.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
10-01-2020