Vacatures

Allrounder (vetplanten)

Vacaturenummer
5802
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Allrounder (vetplanten)
Functie inhoud
Voor een vetplantenkwekerij in Honselersdijk zijn we op zoek naar een Allrounder.

Bedrijfsprofiel
De vetplant is niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Makkelijk te onderhouden en ook nog eens stijlvol verantwoord! De consument, de tuincentra, exporteurs en groothandelsbedrijven zijn klanten waar je in deze functie voor werkt.
Dit gezellige familiebedrijf met zes medewerkers heeft de opkweek van vetplanten volledig in eigen hand. Van stek tot eindproduct zorgt de kweker dat zijn planten de juiste verzorging krijgen. Alleen stekken die voldoen aan onze kwaliteitseisen worden gepoot en door de rustige opkweek is topkwaliteit een zekerheid! In zijn ruime assortiment van Adromischus, Agave, Aloë, Cotyledon, Crassula, Echeveria, Gasteraloe, Gasterhaworthia, Gasteria, Haworthia en Kalanchoe is de keuze reuze. Veel soorten worden exclusief gekweekt en bij elk van die planten hoort een eigen verhaal. Zo worden ze allemaal op hun eigen manier gestekt en kunnen de meeste succulenten zomers in de tuin of op het terras staan!

Functieomschrijving
Je dag is heel divers. Dat maakt het zo leuk en gaat niet snel vervelen. Je bent 80% werkzaam op de vloer en 20% met overige taken bezig. Op de vloer ben je o.a. druk met stekken, poten, sorteren en bestellingen veiling klaar maken. Verder ben je bezig met veilingbrieven en rij je de vracht naar de locatie. Hierin is een BE rijbewijs nodig. Heb je deze nog niet, maar is de bereidheid wel dit rijbewijs te halen lees dan snel verder.
Functie eisen
Je bent:
  • enthousiast;
  • proactief;
  • graag verantwoordelijk voor eigen taken;
  • diegene die werk ziet liggen en oppakt?

En beschik je over een hands on mentaliteit, MBO werk en denkniveau, beheersing van de Nederlandse taal, rijbewijs en een gezonde dosis humor?
Functie aanbod
In deze functie biedt onze opdrachtgever een afwisselende job, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
11-07-2019