Allround technisch medewerker (Potplanten)

Allround technisch medewerker (Potplanten)

Vacaturenummer
7676
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Technisch
Functienaam
Allround technisch medewerker (Potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplanten- en bollenkwekerij in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar een Allround technisch medewerker.

De Functie
Wij zoeken een allround technisch medewerker, die alle onderhoudswerkzaamheden kan coördineren en gedeeltelijk zelf kan uitvoeren. Je werkdag is bij ons nooit hetzelfde, ad hoc onderhoud komt voor bij storingen aan o.a. machines en het logistieke systeem, maar preventief onderhoud aan machines, opstanden, gebouwen en gereedschap, volgens het onderhoudsplan, behoort ook tot je werkzaamheden.

Je helpt mee bij verdere mechanisering en automatisering van het bedrijf. Je hebt contact met externe bedrijven. Je werkt samen met de teeltmannen om watergift en klimaatomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken. Het keuren van eigen elektrisch gereedschap en arbeidsmiddelen behoort ook tot je werkzaamheden. Je bent, als het nodig is, beschikbaar voor de storingsdienst. Je bent iemand die zijn hoofd koel kan houden, stressbestendig, en leiding kan geven bij onderhoudswerkzaamheden.
Functie eisen
Een enthousiaste, communicatief vaardige teamspeler met minimaal MBO3 niveau. Je kunt nauwkeurig werken, resultaat- en oplossingsgericht met een breed technisch inzicht. Je hebt kennis van technische installaties. Je bent bereid om de storingsdienst te assisteren in van te voren afgesproken weekenden. Je bent in het bezit van een VOL-VCA certificaat of bereid deze te halen. Wij zoeken iemand die mee kan denken bij verdere ontwikkelingen binnen automatisering en mechanisering.
Functie aanbod
Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werk ervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-11-2021