vacatures

Vacaturebank

Allround Productiemedewerker (komkommers)

Vacaturenummer
5473
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productiemedewerker
Functienaam
Allround Productiemedewerker (komkommers)
Functie inhoud
Voor een minikomkommerkwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Allround Productiemedewerker.

In deze functie krijg je te maken met allerlei facetten van de kwekerij. Een afwisselende baan dus. Allereerst help je mee om de minikomkommers te sorteren en te verpakken op gewicht, kleur, vorm en beschadigingen. Dit klaarmaken van orders is veelal lopende band werk. In het hoogseizoen werk je met 15 collega's aan deze dagelijks terugkerende taak. In het laagseizoen (winter) met 7 collega's. Daarnaast kun je werkzaamheden in de kas doen, zoals indraaien, oogsten en biologische bestrijding uitzetten. In de plantenkwekerij kun je zaaien, stokken, stieken, uitzetten en planten oprapen. Maar er kunnen ook andere klussen zijn die jij kunt oppakken.
Functie eisen
  • Deze functie is zowel fulltime als parttime in te vullen. Waar mogelijk ben je flexibel wat betreft arbeidstijden. Het kan bijvoorbeeld weleens iets later worden als een bestelling moet worden afgemaakt. Of we starten iets eerder of later omdat er veel of juist geen product beschikbaar is. Wij begrijpen dat dit met schoolgaande kinderen wat minder makkelijk is. In onderling overleg kunnen we daar zeker wel uitkomen.
  • Je bent in lichamelijk goede conditie.
  • Je spreekt goed Nederlands.
  • Je brengt ook wat gezelligheid mee.
Functie aanbod
Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract, bij wederzijdse goedkeuring is verlenging of een vast contract mogelijk.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
21-01-2019