Allround Onderhoudsmonteur

Allround Onderhoudsmonteur (phalaenopsis)

Vacaturenummer
6177
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Technisch
Functienaam
Allround Onderhoudsmonteur (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsiskwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is uitgegroeid tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis. Door onze kennis en ervaring kunnen wij elke kweker ter wereld in elk segment voorzien van het juiste advies en assortiment. Ons team van veredelaars en een wereldwijde samenwerking met andere veredelaars geeft kwekers toegang tot ieder type Phalaenopsis.

De functie
Kijk jij ernaar uit jouw vakkennis in te zetten om elk technisch vraagstuk binnen onze muren op te lossen? En vind je het ook leuk je collega’s hierin te adviseren? Heb jij bovendien alle papieren en ervaring in huis alsook de ambitie om ons bedrijf letterlijk nog beter te laten draaien? Solliciteer dan direct
Functie eisen
Bij voorkeur iemand die (bijna) alles weet op het gebied van techniek. Simpelweg omdat het leven zoveel fijner is wanneer alles op rolletjes loopt. Of van de band zoals dat in onze kassen gaat. Onze (geautomatiseerde) processen leveren voor jou geen problemen op. Je bent storingen namelijk altijd één stap voor door preventief onderhoud aan onder andere machines, installaties, transportsystemen en pompen.

Bij voorkeur ben jij iemand die van aanpakken weet, iemand die initiatief neemt bij alles wat maar te maken heeft met onderhoud en techniek. Die zelfstandigheid is belangrijk voor ons. We hebben dan wel veel verstand van het teeltproces van orchideeën, maar kunnen zelf minder goed overweg met lasapparaten, moertjes en elektra. Die taak is namelijk aan jou.
Functie aanbod
Natuurlijk verbloemen we de waarheid niet: het ís hard werken in de tuinbouw. Daar moet je niet vies van zijn. Maar het feit is wel dat ál je collega’s hard werken. En juist dat zorgt voor een heel fijne sfeer op onze werkvloer, middenin het Westland.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-01-2020