Allround onderhoudsmedewerker met doorgroeimogelijkheden

Allround onderhoudsmedewerker met doorgroeimogelijkheden

Vacaturenummer
8974
Plaatsnaam
Delfgauw
Functie
Technisch
Functienaam
Allround onderhoudsmedewerker met doorgroeimogelijkheden
Functie inhoud
Bij Van den Berg Roses zijn wij op zoek naar allround Onderhoudsmedewerker met doorgroeimogelijkheden voor onze kwekerijen in Delfgauw.

Bedrijfsprofiel
Deze rozenkwekerij is een vooraanstaande rozenkwekerijen en heeft productiekwekerijen in Nederland, Kenia en China. De rozenkwekerij in Nederland is gevestigd in Delfgauw en meet een oppervlakte van ca. 160.000 m2 en zal jaarlijks meer dan 75.000.000 grootbloemige rozen gaan produceren. Samen met een team van enthousiaste collega’s telen, verpakken en verkopen wij diverse kleuren rozen voor uiteenlopende markten en klanten.

De functie
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega voor onze kwekerijen in Delfgauw. Als allround medewerker ga je zowel technische als meer tuinbouw gerelateerde werkzaamheden verrichten in onze kwekerijen. We verwachten dat je een groot deel van je tijd bezig bent met het onderhoud aan onze verschillende installaties. Daarnaast ben je ook actief met preventieve controles, het nalopen van alle meterstanden, het vervangen van lampen etc. In deze functie is geen dag hetzelfde.

Tevens ga je meedraaien in de storingsdienst. Dat betekent dat je 1 keer in de 3 weken 24 uur per dag bereikbaar bent in geval van storingen. Vaak kan je deze online oplossen, maar het kan ook voorkomen dat je op locatie de storing dient te gaan bekijken. Je werkt vanuit bedreven technisch team dat samen met jou uit 3 personen bestaat. Je legt verantwoording af aan het Hoofd Technische dienst.

We zoeken een kandidaat die zich in de komende jaren zou kunnen ontwikkelen tot Hoofd technische dienst. Deze positie komt binnen een aantal jaar vrij en wij bieden jou de kans om - aan de hand van ons huidige hoofd technische dienst - alle kneepjes van het vak te leren en zo in deze rol te groeien.
Functie eisen
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau of relevante technische werkervaring;
  • Kennis van techniek en in het bezit van twee rechterhanden;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Flexibele instelling en hands-on mentaliteit;
  • Hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Bereidheid om storingsdiensten te draaien.
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit;

We vinden het belangrijk dat je van aanpakken weet. Je bent niet te beroerd om hard te werken en je bent flexibel inzetbaar. Daarnaast is het van belang dat je nauwkeurig te werk gaat en moet je tegen een beetje werkdruk kunnen.
Functie aanbod
Een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie waarbij we veel waarde hechten aan je persoonlijke ontwikkeling. Behalve goede arbeidsvoorwaarden biedt Berg RoseS de mogelijkheid jezelf te ontplooien binnen een dynamisch en internationaal opererend bedrijf.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
11-11-2022