Allround Medewerkers (Phalaenopsis)

Allround Medewerkers (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
8178
Plaatsnaam
Monster
Functie
Productie
Functienaam
Allround Medewerkers (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsis- en dracaenakwekerij in Monster zijn wij op zoek naar Allround Medewerkers.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf in Monster is een moderne kwekerij van 76.000 m² en de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Wij streven naar perfectie en leggen de lat voor onszelf hoog. Samen met een team van gemotiveerde en bevlogen medewerkers werken we aan één gezamenlijk doel: een zeer tevreden klant. Dit wordt gerealiseerd door voortdurende innovatie en vooruitstrevende teelt-technieken, maar ook door het neerzetten van een professionele organisatie. Met aandacht voor elk detail en binnen een groene werkomgeving wordt er in het bedrijf planten van hoge kwaliteit geproduceerd. Dit niveau wordt onderstreept door ons kwaliteitsmerk, genaamd: ‘Star Quality… By5’. Ben jij enthousiast, energiek en wil jij je ontwikkelen op het gebied van de Phalaenopsis teelt? Kom dan bij ons op de koffie!

Functie
Voor verschillende productieprocessen zoeken we versterking en zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ben jij enthousiast, energiek en tuinbouw-minded? We hebben afwisselend, mooi en zeer veelzijdig werk bij ons op de kwekerij. Door de dynamische, groene en fleurige werkomgeving is elke dag weer anders en biedt werken bij ons veel uitdaging.
Functie eisen
  • ervaring in de tuinbouw of productie, of ben je super gemotiveerd om te leren?
  • kwaliteitsbesef? Wij gaan voor topprestatie van ons product.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • een collegiale en positieve werkhouding?
  • altijd het beste resultaat voor ogen? … en woon je (in de buurt van) het Westland? Dan willen we graag met je in contact komen.
Functie aanbod
Je komt te werken bij een modern familiebedrijf in een team van fijne collega’s. De werksfeer is prettig en we houden van korte lijnen. We bieden je een fulltime dienstverband, goede werkomstandigheden in een goed georganiseerd bedrijf, een goed salaris en dito overige arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je de mogelijkheid om veel te leren en jezelf verder te ontwikkelen waardoor we je ook doorgroeimogelijkheden kunnen bieden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
14-04-2022