(Allround) medewerker voorbereiding handel (Hortensia's)

(Allround) medewerker voorbereiding handel (Hortensia's)

Vacaturenummer
7543
Plaatsnaam
Harderwijk
Functie
Productie
Functienaam
(Allround) medewerker voorbereiding handel (Hortensia's)
Functie inhoud
Voor Kwekerij de Stadsweiden wij op zoek naar een (allround) medewerker voorbereiding handel.

Bedrijfsprofiel
Naast onze hoofdteelt hortensia’s (Hydrangea macrophylla), welke ca. 95% van ons bedrijf behelst, kweken wij onder andere poinsettia’s, cyclamen en perkgoed. Midden jaren '90 zijn we uitgebreid met een vestiging in Ermelo, waar sindsdien het uitgangsmateriaal gekweekt wordt van de hortensia’s op 7 ha. Sinds 2012 hebben we ook een kassencomplex in Ens, van oorsprong 2,5 ha., maar sinds 2019 is dit uitgebreid naar 8 ha.

Functie
De functie kent een breed takenpakket. Centraal staat de voorbereiding van daghandelafleveringen. Je begeleidt en helpt mee bij het verzendklaar maken van bestellingen. Naast deze taken ben je breed inzetbaar bij alle overige voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan oppotten, uitdunnen, toppen/maaien, selecteren, klein technisch onderhoud, enzovoort. Je doet in al deze werkzaamheden zelf volop mee én kunt ook de aansturende rol binnen de teams op je nemen. Je standplaats is Harderwijk, maar het kan zijn dat je ook tijdelijk op onze vestiging in Ermelo of Ens werkt, als de hoeveelheid werk daartoe aanleiding geeft.
Functie eisen
Als het werken tussen en met planten je aanspreekt, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Als je bij ons komt werken, dan worden de volgende eigenschappen gewaardeerd:

  • Je bent een allrounder;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je bent bereid om te leren;
  • Je houdt van samenwerken met collega’s én kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Je bent niet bang voor vieze handen;
  • Je hebt een positieve en flexibele houding.
  • Je hebt een vakgerichte opleiding op mbo-niveau.

Daarnaast beschik je over een heftruckcertificaat en een spuitlicentie of ben je bereid deze te behalen. Ook heb je interesse voor techniek. Je beschikt over een rijbewijs B. Je beheerst de Nederlandse taal goed en bij voorkeur de Engelse taal voldoende.

Heb je deze kenmerken nou niet allemaal, maar ben je wel gemotiveerd om te leren en jezelf te ontwikkelen? Dan nodigen we je ook van harte uit om contact met ons op te nemen.
Functie aanbod
Wij bieden een afwisselende fulltime functie in een enthousiast team. Na enige tijd op tijdelijke basis bij ons gewerkt te hebben, heb je uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao glastuinbouw. Je bouwt van het begin af aan pensioen op. Je komt eventueel in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
24-09-2021