Vacature Allround medewerker (tomaten)

Allround medewerker

Allround medewerker (tomaten)

Vacaturenummer
6439
Plaatsnaam
Rilland
Functie
Logistiek
Functienaam
Allround medewerker (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Rilland zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

De functie
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich graag wil ontwikkelen binnen de tuinbouw en die het een uitdaging vindt, het elke dag weer net even beter te doen, dan de dag ervoor.

Je zult eerst de basis van ons bedrijf leren kennen. Je zult in verschillende bedrijfsonderdelen werkzaam zijn, zodat we samen met jou je talenten kunnen ontdekken. Want iedereen heeft tenslotte talenten! Je kunt naast werken ook een opleiding volgen, zodat je investeert in je toekomst. Een BBL-opleiding (werken en leren tegelijk) behoort tot de mogelijkheden. Als je eenmaal een periode bij ons werkt, zul je zien dat je bepaalde werkzaamheden leuker vindt dan andere taken in het bedrijf. Dat is het begin van jouw nieuwe functie binnen het bedrijf.
Functie eisen
Je bent een energieke, leergierige persoon die graag wil investeren in de toekomst. Je komt vanzelf op je eigen niveau terecht als je laat zien dat je graag wilt. Of dit nu VMBO of HBO niveau is, we hebben verschillende mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Een gezonde dosis werklust, zin in een mooie toekomst in de tuinbouw!
Functie aanbod
We bieden je een passend salaris afhankelijk van je ervaring en leeftijd.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
25-06-2020