Vacatures

Vacatures

Allround medewerker technische dienst (tomaat)

Vacaturenummer
6303
Plaatsnaam
Pijnacker
Functie
Technisch
Functienaam
Allround medewerker technische dienst (tomaat)
Functie inhoud
Voor een innovatieve producent van duurzaam geteelde smaakvolle tomatenproducten uit Pijnacker zijn wij op zoek naar een allround medewerker technische dienst.

Ben jij technisch, heb je affiniteit met nieuwe technologieën en wil je bij een toekomstgericht bedrijf werken? Pak dan NU je kans!
Wegens uitbreiding vis dit bedrijf per direct op zoek naar een zelfstandige Allround medewerker Technische Dienst.

Men teelt al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn voor belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering. Inmiddels zijn men uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. Werken bij dit bedrijf betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Sinds 2011 verwarmt men de kassen met aardwarmte en sinds vorig jaar liggen er ruim 2.500 zonnepanelen op het dak van de verpakkingshal. Aan de overkant van de huidige locatie wordt deze zomer een nieuw kassencomplex gebouwd waar men ook gaat belichten. Ga je hier aan de slag als Allround medewerker Technische Dienst, dan is geen dag hetzelfde.

Verantwoordelijkheden:
In de kwekerij en in de hal van het verpakkingsbedrijf staan diverse moderne technische installaties. Als Allround medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen, het uitvoeren van reparaties en het onderhouden van de machines. Ook bedenk je efficiënte oplossingen voor het voorkomen van storingen. Daarnaast behoort het vergroten van de technische kennis bij de eerstelijns operators eveneens tot je kerntaken.

Wat zijn je taken?
  • Opstarten, omschakelen en afstellen van de inpaklijnen en labelprinters;
  • Ontwerpen en instellen van machine coderingen en etiketten;
  • Ouderhoud watertechniek;
  • Onderhoud verwarmingstechniek (geothermie);
  • Onderhoud kas techniek;
  • Je denkt mee met het maken van een onderhoudsplan.
Functie eisen
Je hebt technisch inzicht en kennis van computers. Daarnaast heb je affiniteit met nieuwe technologieën vind je het leuk om je hierin te verdiepen. Je bent inventief, denkt in oplossingen en werkt nauwkeurig.
Daarnaast hebben wij de volgende functie-eisen:
  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent stressbestendig en flexibel;
  • Je hebt technische kennis en ervaring;
  • Werkervaring binnen de AGF-sector is een pré.
Functie aanbod
Een zelfstandige functie in een dynamische, duurzame en innovatieve werkomgeving. De diversiteit aan (nieuwe) technieken op ons bedrijf betekent bovendien veel uitdagingen en afwisseling. Je krijgt een prima bijpassende beloning en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
14-04-2020