Allround medewerker (potrozen)

Allround medewerker (potrozen)

Vacaturenummer
7172
Plaatsnaam
Maasland
Functie
Teelt
Functienaam
Allround medewerker (potrozen)
Functie inhoud
Voor een potrozenkwekerij in Maasland zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een supermodern potrozenbedrijf van 5 hectare groot en hiermee behoren wij tot de top van Europa. Wij kweken potrozen in 7 kleuren en kweken de planten helemaal zelf op: van stek tot eindproduct! Kwaliteit, duurzaamheid en milieu staan bij ons heel hoog in het vaandel en wij hebben daar de maximale inspanningen voor gedaan. Dit heeft ons het hoogst haalbare MPS- label opgeleverd (label A) en een dijk van een naam op onze afzetmarkten. Met een vast team van 10 medewerkers, aangevuld met een zeer belangrijke groep flex - medewerkers werken wij hard om onze processen nog beter te maken en onze toppositie te behouden.

Functie
Het is druk binnen ons bedrijf en daarom willen wij graag in contact komen met een M/V die ons bedrijf wil komen versterken in een functie die heel breed is: Allround medewerker potrozen - met de ambitie om alles te leren -
Functie eisen
Wij zoeken iemand die al enige ervaring heeft binnen de bloemen- en plantenteelt (2 of 3-de baan), die gevoel heeft bij teelt en kwaliteit, die meewerkend sturing kan geven aan kleine teams en die de ambitie heeft alles te leren, inderdaad: van stek tot eindproduct. Vanaf de start zal het verwerken van orders een belangrijk onderdeel van het werk zijn, daarna is het de bedoeling dat je, op termijn, vaste collega’s kunt vervangen bij ziekte en vakantie.

Onze wensen: MBO denkniveau, ambitie om te groeien binnen ons bedrijf, groene vingers en besef van kwaliteit, hiernaast ben je een collega op wie je altijd kunt rekenen!
Functie aanbod
Kortom: een zeer brede functie met perspectief binnen een kerngezond bedrijf!
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
05-05-2021