Allround Medewerker Potplanten (Potplanten)

Allround Medewerker Potplanten (Potplanten)

Vacaturenummer
9034
Plaatsnaam
Heerhugowaard
Functie
Staf
Functienaam
Allround Medewerker Potplanten (Potplanten)
Functie inhoud
Voor Slijkerman Kalanchoe in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een Allround Medewerker Potplanten.

Bedrijfsprofiel
Deze kwekerij is een van de meest geautomatiseerde potplantenkwekerijen van Nederland, gevestigd te Heerhugowaard. Men produceert onder 50.000 m2 kas ongeveer 6 miljoen bloeiende kamerplanten voor tuincentra, bouwmarkten en groothandel centra door heel Europa en Rusland verspreid. De juiste kleuren bij de juiste consumenten, dat is de uitdaging van de eigen veredelingsafdeling. Wereldwijd worden de soorten door diverse collega kwekers geproduceerd.

Functie
Je start de dag om 07:30, van de collega’s van Verkoop, krijg jij de orders van onze klanten door. Samen met je collega’s van de oogst-crew zorg jij ervoor dat er dagelijks duizenden planten in de juiste hoes geoogst worden: de juiste plant voor de juiste klant. Zo draag jij bij aan een kleurrijke wereld. En op woensdagen pak je lekker een uurtje sporten of yoga mee met je collega’s, als je dat wilt.
Functie eisen
Jij voelt je thuis in een echt familiebedrijf waar we bij een goede bak koffie het weekend met elkaar doornemen. Je bent enthousiast en leergierig, kan goed zelfstandig werken en overleggen met directe collega’s. Je bent een aanpakker die graag fysiek werk verricht en voldaan naar huis gaat als alle planten, in de juiste hoes & mix bij de juiste klant zijn afgeleverd. Daarover gesproken, je hoeft niet per se groene vingers te hebben. Wij leren je graag bij, wat je bij ons nodig gaat hebben.
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-11-2022