Allround medewerker (plantenkwekerij)

Allround medewerker (plantenkwekerij)

Vacaturenummer
7097
Plaatsnaam
Haarsteeg
Functie
Productie
Functienaam
Allround medewerker (plantenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Haarsteeg zijn we op zoek naar een Allround medewerker.

Bedrijfsprofiel
Delen is dé basis voor groei. Zo werkt het in de natuur, maar ook bij het opbouwen van relaties. Bij ons is samenwerken een tweede natuur. Als familiebedrijf zijn we als het ware vergroeid met onze klanten en partners, en zij met ons. En dat werpt zijn vruchten af. Want hierdoor kunnen we alle kennis uit de markt samenbrengen in die ene plant. Iedere plant op handen dragen en de juiste zorg en aandacht geven, afgestemd op de individuele wensen van de klant. Daarbij willen we niets aan het toeval overlaten. Samen met de klant, samen met partners. Want investeren in kennis en relaties is dé weg naar duurzame groei en kwaliteit.

Functie
Als allround medewerker ben je de hele dag flink aan het werk. Alle handelingen die je uitvoert, hebben te maken met planten. Je staat er niet alleen voor. Samen met een hecht team van enthousiaste collega’s zorg jij er iedere dag weer voor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt.

Werkzaamheden:
  • Uitvoeren van verschillende werkzaamheden rondom planten;
  • Samenwerken met je team.

Medewerkers bij ons beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt bij ons te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, vragen we je om extra te werken. Ook in het weekend zullen we je soms vragen om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!
Functie eisen
Een kantoorbaantje? Niets voor jou: jij werkt liever met je handen. Je bent op zoek naar een leuke baan binnen een sfeervol bedrijf. Het liefst werk je samen met anderen, veel gezelliger. Tijdens je werk houd je goed in de gaten wat er om je heen gebeurt. Gaat alles nog goed? Of moet je misschien ergens ingrijpen? Zijn er dingen die beter kunnen? Net als ons wil jij blijven leren.

Je past bij ons als je…
  • Het liefst samenwerkt met collega’s;
  • Beschikt over de tuinbouwmentaliteit;
  • Wat gevoel hebt voor techniek.

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden we bij ons erg belangrijk.
Functie aanbod
We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-03-2021