Vacature Allround medewerker (phalaenopsis)

Allround medewerker

Allround medewerker (phalaenopsis)

Vacaturenummer
6487
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Productie
Functienaam
Allround medewerker (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een bedrijf met twee vestigingen in het Westland waar bloeiende pot Phalaenopsis en seizoenproducten worden geteeld zijn wij op zoek naar een Allround medewerker voor de locatie Naaldwijk.

Wij groeien en dat is goed nieuws! Ook onze organisatie groeit mee, zowel in omvang als in professionaliteit. We blijven doorlopend onze processen optimaliseren en realiseren ons dat de mens hier een cruciale factor in is. Om deze combinatie optimaal in te zetten zijn we op zoek naar een Allround Medewerker.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag, misschien wel in je 1e echte baan! Als Allround Medewerker ben je op verschillende plaatsen binnen het bedrijf inzetbaar. De functie heeft veel diversiteit. Je werkzaamheden lopen uiteen van ondersteunen bij het afleverproces tot het sorteren in de kas en het orderpicken tussen de planten. Je kan ook ingezet worden op andere afdelingen binnen ons bedrijf, bijvoorbeeld bij het oppotten en het wijderzetten van de planten. De automatisering binnen ons bedrijf is op een hoog niveau en we blijven dit verder ontwikkelen. Kwaliteit vinden wij heel belangrijk, wij leveren aan het topsegment. Het schoonmaken en schoonhouden van de kas is van belang om een goed product te kunnen leveren, daarom hoort dit ook bij jouw takenpakket.
Als Allround Medewerker ga je veel kennis en ervaring opdoen. Bij geschiktheid heb je de mogelijkheid om op de zogeheten trein van dit bedrijf te stappen, jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. Dus ben je een jong talent, kom je net van school en weet je van aanpakken dan is dit echt een leuke functie voor jou! Wij werken met veel jonge mensen uit verschillende culturen, daarom is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en je je ook kan redden in het Engels.

Kortom: een leuke functie binnen een groeiend familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team met jonge professionals. Wij zijn dan ook trots op onze ranking in de Hillenraad SUB40 en onze Silver Award in de International Grower of the Year verkiezing!
Functie eisen
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Nederlands en Engels spreken is voor jou geen probleem;
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit: mouwen opstropen en aan het werk;
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of nabije omgeving;
 • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien.
Functie aanbod
Een uitdagende werkomgeving bij een van de meest vooruitstrevende tuinbouwbedrijven van Nederland. Een baan bij dit bedrijf betekent…

 • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn;
 • Een positieve werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten;
 • Een salaris dat past bij het niveau van je rol én je ruimte geeft om te groeien;
 • Goede opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen;
 • Werken in een jong en dynamisch team;
 • Met elkaar de mouwen opstropen en aan het einde van de dag trots zijn wat je met je team hebt bereikt;
 • Dat je opgenomen wordt in de SPIRIT-cultuur;
 • Elke week verse soep en lekker fruit.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
16-07-2020