Vacatures

Allround medewerker (phalaenopsis)

Vacaturenummer
5923
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Teelt
Functienaam
Allround medewerker (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een bedrijf met twee vestigingen in het Westland waar bloeiende pot Phalaenopsis en seizoenproducten worden geteeld zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Bedrijfsprofiel:
Het bedrijf is dé specialist in het produceren van 9 cm pot-Phalaenopsis en hierdoor de beste plantenleverancier van Europa in dit segment.

Ze zijn een supermodern en ambitieus potplantenbedrijf die zich richt op de klanten in het topsegment in Europa. Jaarlijks produceren zij in hun vestigingen in Naaldwijk en Maasdijk meer dan 6.000.000 hoogwaardige orchideeën en diverse seizoenproducten. De producten zijn in heel Europa succesvol en worden wekelijks aan meer dan 200 klanten (tuincentra, cash – en carry, groene vakhandel) geleverd. Wat dit bedrijf zo uniek maakt is dat zij prachtige sierpotten leveren bij hun planten. Daarnaast gaan zij voor kwaliteit….Altijd! Door de innovaties op het gebied van assortiment en marketing maken zij met hun eigen merk het verschil in de markt. Om de beste op het vakgebied te blijven, investeren zij voortdurend in mensen, materialen, technieken en productiemiddelen.

Ze groeien en dat is goed nieuws! Ook de organisatie groeit mee, zowel in omvang als in professionaliteit. Ze blijven doorlopend hun processen optimaliseren en realiseren zich dat de mens hier een cruciale factor in is. Om deze combinatie optimaal in te zetten zijn ze op zoek naar een Allround Medewerker.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag, misschien wel in je 1e echte baan! Als Allround Medewerker ben je op verschillende plaatsen binnen het bedrijf inzetbaar. De functie heeft veel diversiteit. Je werkzaamheden lopen uiteen van ondersteunen bij het afleverproces tot het sorteren in de kas en het orderpicken tussen de planten. Je kan ook ingezet worden op andere afdelingen binnen ons bedrijf, bijvoorbeeld bij het oppotten en het wijderzetten van de planten. De automatisering binnen ons bedrijf is op een hoog niveau en we blijven dit verder ontwikkelen. Kwaliteit vinden wij heel belangrijk, wij leveren aan het topsegment. Het schoonmaken en schoonhouden van de kas is van belang om een goed product te kunnen leveren, daarom hoort dit ook bij jouw takenpakket.

Als Allround Medewerker ga je veel kennis en ervaring opdoen. Bij geschiktheid heb je de mogelijkheid om op de “trein” te stappen, jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. Dus ben je een jong talent, kom je net van school en weet je van aanpakken dan is dit echt een leuke functie voor jou! Wij werken met veel jonge mensen uit verschillende culturen, daarom is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en je je ook kan redden in het Engels.

Kortom: een leuke functie binnen een groeiend familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team met jonge professionals.
Functie eisen
  • Je bent een echte teamspeler
  • Nederlands en Engels spreken is voor jou geen probleem
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit: mouwen opstropen en aan het werk!
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of nabije omgeving
  • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien
Functie aanbod
Wij geven onze medewerkers de vrijheid om zich te ontwikkelen en staan dagelijks nog met onze voeten tussen de planten. Onze mensen bewijzen elke dag dat we nog meer kunnen bereiken. Dat voedt onze passie en ambitie. Elke dag opnieuw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
26-09-2019