Allround Medewerker (Paprika)

Allround Medewerker (Paprika)

Vacaturenummer
8093
Plaatsnaam
Wervershoof
Functie
Logistiek
Functienaam
Allround Medewerker (Paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Wervershoof zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Bedrijfsprofiel
Op 13 hectare worden hier rode paprika’s geteeld. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke en duurzame wijze. Er wordt gebruik gemaakt van moderne machines, aardwarmte, biologische bestrijdingsmiddelen, et cetera. In het hoogseizoen zijn er ongeveer 25 mensen aan het werk.

Functie
Binnen het bedrijf is er ruimte gekomen voor een Allround medewerker. In deze functie houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de verwerkingsruimte/schuur van het bedrijf. Hier komen alle paprika’s automatisch naar toe en worden ze gesorteerd verpakt. Aan jou de taak om dit logistieke proces te sturen en monitoren, jij bewaakt het overzicht en stuurt bij waar nodig. Als de sorteer-/verpaklijn in storing slaan weet jij hem weer snel aan de praat te krijgen , zodat alles weer op rolletjes verloopt. Daarnaast zorg jij er voor dat de vrachtwagens op tijd geladen en gelost zijn voor transport.
Functie eisen
Jij weet van aanpakken, bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken. Het is niet nodig om ervaring te hebben, je vind het leuk om nieuwe werkzaamheden te leren. Kortom, je hebt er vooral zin in!
Functie aanbod
  • Een afwisselende en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden.
  • Marktconform salaris volgens de cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-03-2022