allround medewerker (opkweek)

Allround medewerker (opkweek)

Vacaturenummer
6862
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Productie
Functienaam
Allround medewerker (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar enthousiaste allround medewerkers.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is onderdeel van een groter concern en doet de opkweek van zo’n 1500 soorten vrucht-, blad- en koolgewassen op bijna 20 en levert jaarlijks ruim 600 miljoen jonge groenteplanten aan kwekers binnen Europa.

Functie
Voor het bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste starters. Een superleuke, leerzame functie binnen een snel groeiend bedrijf. Het bedrijf levert jaarlijks ruim 600 miljoen jonge groenteplanten af bij kwekers over de hele wereld. De eerste belangrijke stap in het hele proces is het persen en zaaien. Met moderne machines wordt de grond in bakken geperst en wordt het zaad gezaaid. Als allround medewerker zorg jij ervoor dat het persen en zaaien goed gebeurt. Dankzij jou staan de supermarkten in Europa straks vol met de beste kwaliteit groenten!

Wat ga je doen?
Je wordt opgeleid om te werken met alle pers- en zaailijnen en de interne transportsystemen op onze locatie. Doel is dat jij deze uiteindelijk zelfstandig kan bedienen. Ook zal je dan medewerkers werkzaam bij deze machines gaan instrueren en begeleiden. Naast de bediening van technische hulpmiddelen kan je ook ingezet worden voor andere werkzaamheden, zoals de logistieke afhandeling van de producten en het uitvoeren van teelttechnische handelingen.
Functie eisen
  • Een afgeronde opleiding, gevoel voor techniek, besef voor een kwalitatief goed product en een flexibele werkinstelling.
  • Enige ervaring in het werken met machines en/of heftruck is een pre.
  • Kwaliteitsbewust, nauwkeurig en stressbestendig behoren eveneens tot de kwaliteiten van de kandidaat die we graag zien reageren.
Functie aanbod
Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten. We hebben een actieve personeelsvereniging met op dit moment coronaproof activiteiten zoals een online pubquiz en bingo. Zodra het weer kan organiseren zij onder andere sportieve uitjes, bedrijfsfeesten en een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-02-2021