Allround medewerker (kamer- en terrasplanten)

Allround medewerker (kamer- en terrasplanten)

Vacaturenummer
7028
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie
Functienaam
Allround medewerker (kamer- en terrasplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij die bloeiende kamer/- en terrasplanten teelt in Luttelgeest zoeken wij een Allround medewerker.

Bedrijfsprofiel
Wij geloven dat de makkelijkste weg niet altijd de juiste is. De meest bijzondere planten, hoe moeilijk te telen ook willen wij voor iedereen beschikbaar maken.

In 1982 startten wij met het kweken van (voornamelijk groene) kamerplanten. Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in bloeiende kamerplanten en dan vooral de ‘parels’. Hier hebben we bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. We vinden het pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door ons teeltoppervlak van 24 ha komt onze droom uit om onze producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor bieden we onze klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier. Op onze locatie in Luttelgeest kweken we diverse gewassen met heel specifieke eigenschappen, wat inhoudt dat er veel wisselingen zijn qua werkzaamheden door het seizoen, wat elke keer uitdagingen met zich meebrengt.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met productielocaties in Luttelgeest, Moerkapelle, Zevenhuizen en Portugal. Er worden bloeiende kamerplanten en terrasplanten geteeld in uniek sortiment. De verbetering van werkomstandigheden heeft voortdurend de aandacht. Er wordt in teamverband gewerkt, waarbij grote waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer. De persoonlijke benadering staat bij ons centraal.

De functie
Ben jij iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Houd je van een afwisselende baan in het groen? Dan zijn wij op zoek naar jou, in de rol van allround medewerker.

De werkzaamheden bestaan uit:
  • meedraaien met alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij;
  • je zorgt voor het interne transport op de kwekerij;
  • je stuurt 4-6 medewerkers aan;
  • je bedient verschillende machines op de kwekerij zoals de oppot machine en de veegmachine.
Functie eisen
Voor ons is het belangrijk dat je aantoonbaar gemotiveerd bent en er zin in hebt. Het is mooi meegenomen wanneer je al ervaring hebt in de glastuinbouwsector maar dit is zeker geen harde eis. Het is een baan waarin je de hele dag fysiek bezig bent. Fysiek sta je dan ook jouw mannetje of vrouwtje!
Functie aanbod
Een afwisselende functie voor iemand die graag met zijn handen werkt. Je komt te werken in een jong en enthousiast team.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
26-02-2021